Nogomet

Milla: "Hrvatska je čvrsta momčad"

Nikola Vlahović • petak, 08.10.2010.
Milla: "Hrvatska je čvrsta momčad"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Izabranici Dražena Ladića sutra će imati težak ispit protiv svojih vršnjaka iz Španjolske...

Izbornik španjolske mlade reprezentacije, Luis Milla, osvrnuo se na nadolazeću utakmicu protiv Hrvatske te je istaknuo da su Ladićevi izabranici vrlo zanimljiva momčad.

Milla je nahvalio našu mladu reprezentaciju, međutim, Španjolska tu utakmicu dočekuje kao favorit: "Znamo da su oni vrlo čvrsti i fizički jaki. Izuzetno su brzi i strpljivo čekaju pogreške protivnika iz kojih kreću u kontre. Znam i to da su taktički također dobri i bit će težak protivnik".

Španjolskoj su se priključile zvijezde poput Martineza, Juana Mate i Canalesa, međutim, Martinez neće igrati zbog ozljede.

"To su igrači koji su pravi uzori. Imati u kadru Martineza i Matu je nešto predivno. Oni su sami odlučili da nam se priključe i pokazali su veliki osjećaj pripadnosti. Njihovo priključenje, ali i dolazak Canalesa i Thiaga su potvrda da možemo kombinirati različite generacije", dodao je Milla.

Onda se Milla posebno dotaknuo Canalesa: "Strašno se razvio u zadnjih godinu dana. Brzo je napravio veliki korak naprijed. Napredovao je u Racingu iz kojeg je došao u Real Madrid, a to je znak da je sazrio".

"Mlada reprezentacija je korak do A reprezentacije i smatram da je to velika motivacija za sve, a ja moram momčad što bolje uigrati. Španjolski igrači su posebno ponosni kad igraju za svoju zemlju, tako je od mladih generacija pa sve do A reprezentacije. Svi znamo koliko je važno kvalificirati se na Europsko prvenstvo", zaključio je Milla.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.10.2010. u 01:54
    Pa Baski su sigurno nešto manje ponosni...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.10.2010. u 21:40
    ok, razumijem španjolske... a što je sa katalonskim ili baskijskim? :-D
    Obrisan korisnik