Ostali sportovi

UFC 120: Bisping vs. Akiyama

Ratko Martinović • subota, 16.10.2010.
UFC 120: Bisping vs. Akiyama

Novi UFC dolazak na europski teritorij - točnije onaj otočki, bit će zabilježen po britanskoj MMA ekspanziji. London će ugostiti ponajbolje engleske borce uz kremu Starog kontinenta i ovo će biti dobra uvertira pred UFC 121: Lesnar vs. Velasquez.

Borba večeri donosi okršaj neugodnog Engleza Michaela Bispinga i čvrstog judaša Akiyame. Do posljednje borbe s Lebenom Japanac nije izgubio punih pet godina dok se Bisping vratio u pobjednički kolosijek slavljem nad Millerom. Domaća publika će biti njegova najveća prednost te je u posljednjem intervjuu najavio nokaut.

U predborbi večeri sastaju se donedavni prvi izazivač, Englez Dan Hardy i bivši WEC prvak Carlos Condit. Kako su borci iznimno raznovrsni i u parteru i u stojci to bi također mogao biti interesantan sraz.

Ostale borbe će pokazati da li je engleska senzacija John Hathaway spreman za najveće dosege u okršaju sa nezgodnim Pyleom, nama vrlo dobro poznati Francuz Cheick Kongo želi pobjedu nad neporaženim američkim boksačem Browneom, dok Englez Wilks ide na Kanađanina Patricka koji već punih osam godina ne zna za poraz.

Na sljedeći izlet u europski teritorij nećemo dugo čekati jer će već za mjesec dana UFC 122 doći u njemački Oberhausen, što je poziv brojnim hrvatskim fanovima ovog sporta na odlazak jer se u glavnom dijelu večeri bori naš Goran Reljić. Također vrijedi istaknuti i borbu večeri na finalu popularnog TUF šoua gdje će snage odmjeriti naš Igor Pokrajac i Amerikanac Bonnar.

Main Card (subota, 21:00):
MW Michael Bisping (19-3) vs. Yoshihiro Akiyama (13-2)
WW Dan Hardy (23-7) vs. Carlos Condit (25-5)
WW John Hathaway (14-0) vs. Mike Pyle (20-7-1)
HW Cheick Kongo (15-6-1) vs. Travis Browne (10-0)
WW James Wilks (7-3) vs. Claude Patrick (12-1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!