Nogomet

Gračan: "Čestitke za pokazani karakter"

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.10.2010.
Gračan: "Čestitke za pokazani karakter"
Foto: Sandro Donda

Rijeka je u jučerašnjem dvoboju osmine finala Kupa rezultatom 3:1 svladala Međimurje. I dok je Nenad Gračan bio zadovoljan igrom i pristupom svoje momčadi, tribine su igrače dočekale transparentima, a ispratila zvižducima...

Nakon najtežeg domaćeg poraza od kako se igra HNL, nogometaši Rijeke uspješno su prošli novi zadatak - susret osmine finala Kupa. Pogoci Đalovića i Štroka bili su dovoljni za prolaz u iduću fazu natjecanja, no ne i za širenje zadovoljstva među pripadnicima Armade.

Kao podsjetnik na prvenstvenu sramotu s tribine je visio transparent: "26 godina nakon velike pobjede protiv Reala iz Madrida, zbog Uprave i 11 "dama" cijeli Kvarner umire od srama".

Iako je tek pogodak Štroka umirio kako društvo na terenu i klupi tako i razočarane tribine, domaći strateg odlučio je nakon susreta istaknuti pozitivnosti ishoda.

"Zaslužili smo pobjedu i ostvarili cilj prolaska u četvrtfinale. Moji su igrači pokazali karakter nakon teškog poraza i turbulencija koje su uslijedile. Na tome im svi trebaju čestitati. Sada se okrećemo mirnoj pripremi za Šibenik."

Privremeni šef međimurske svlačionice, Miljenko Dovečer, također je mogao pronaći elemente za pohvalu.

"Istina je da smo se bojali kako će se Rijeka na nama osvetiti za poraz od Osijek, no pružili smo dobar otpor. Nakon trećeg se pogotka više nismo mogli vratiti, ali imali smo svojih prilika kod 2:1. Bilo bi pozitivno za nas kada bi nam ova igra pomogla u nastavku natjecanja Druge HNL."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!