Nogomet

"Nije ni moglo neozbiljno, tu nema popravka"

Borna Rupnik • četvrtak, 28.10.2010.
"Nije ni moglo neozbiljno, tu nema popravka"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo, pokazalo se, nije imao velikih problema u Karlovcu u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa, a Vahid Halilhodžić istaknuo je da nije želio vidjeti bilo kakav propust...

Vahid Halilhodžić ostvario je još jednu pobjedu na klupi zagrebačkog Dinama. U Karlovcu su Fatos Beqiraj i Leandro Cufre riješili pitanje putnika u četvrtfinale Kupa.

Zdravko Mamić: "Počeli smo pobjeđivati na jedan rutinski način. Dinamo je bio ozbiljan, kontrolirao utakmicu od početka do kraja i to bez Badelja, Sammira i Rukavine, njihov se izostanak nije osjetio. Stoga sam jako zadovoljan. Oni koji su zaigrali umjesto njih odlično su odgovorili, ovo je bila prilika za odmoriti igrača prije teških utakmica koje nas očekuju".

Bio je zadovoljan ozbiljnim pristupom svoje momčadi: "Nije ni moglo drukčije kada se igra jedna utakmica u Kupu. Tu nije bilo prilike za popravak, slaba igra značila bi da - popravka nema".

"Zato je bio imperativ dobro odigrati protiv Karlovca i pobijedili. Posebno je dobro bilo Dinamovo prvo poluvrijeme", dodao je Vahid Halilhodžić.

Trener domaćih nogometaša, Igor Pamić, također je bio zadovoljniji s prvih 45 minuta: "U prvom smo poluvremenu bili čak i opasni, a sveukupno nismo bili loši u napadačkoj igri. Razlika je bila u previše napravljenih grešaka".

"Ne smijemo tugovati, blizu nam je utakmica s Istrom. Već sam rekao svojim igračima da ne želim više razgovarati od Dinamu, sljedeći su nam dvoboji previše važni", nastavio je karlovački strateg.

"Kada bih, međutim, gledao našu konstantu, razinu, moram biti potpuno zadovoljan i to trebamo zadržati. Pritom, naravno, moramo smanjiti broj gluposti te individualnih pogrešaka kod primljenih pogodaka", zaključio je Igor Pamić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.10.2010. u 14:56
    da nije mata igro mozda bi i zabili koji gol
    Obrisan korisnik