Nogomet

Cibalia vjeruje u prezimljavanje u Kupu

Borna Rupnik • četvrtak, 28.10.2010.
Cibalia vjeruje u prezimljavanje u Kupu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U Vinkovcima su za četvrtfinalnog protivnika u Hrvatskom nogometnom kupu dobili Istru 1961, ekipu koja je izbacila branitelja naslova...

Ždrijeb domaćeg kup-natjecanja spojio je u četvrtfinalu vinkovačku Cibaliju sa žuto-zelenima iz Pule, koji su kreirali najveće iznenađenje osmine finala i na Poljudu nakon produžetaka svladali splitski Hajduk.

Sportski direktor Cibalije, Dražen Pernar, istaknuo je poslije izvlačenja parova da nema prigovora na takav rasplet: "Zadovoljni smo rezultatima ždrijeba. Imali smo samo jednu želju, a to je izbjeći Dinamo. U tome smo uspjeli".

"Mislim da je realno nadati se ulasku u polufinale, što bi značilo prezimljavanje Cibalije u ovom natjecanju. Igrati utakmice na proljeće u Kupu bio bi veliki uspjeh za naš klub", dodao je Pernar u izjavi za službene klupske stranice.

Prvi okršaj igrat će se 10. studenoga u Puli, a druga je utakmica na rasporedu dva tjedna poslije u Vinkovcima. Cibalia je svoje mjesto u četvrtfinalu osigurala pobjedom u Zaprešiću protiv Intera 3:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • jazzwa29.10.2010. u 08:44
    bolje da smo dobili Dinamo sad dok im je važnija euroliga nego da igramo s njima u finalu pa opet ostanemo bez trofeja :)
    jazzwa
  • Obrisan korisnik28.10.2010. u 22:21
    kakvo je ovo forsiranje u naslovima; prezimljavanje? što, cibaliji je nedosanjani san proljeće u kupu??? zar se dinamov kompleks proljeća u europi mora prišivati svim klubovima? i real m. ima dinamov kompleks u vidu proljeća u 1/4 finalu lp. hahaha....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.10.2010. u 20:56
    Vjerujem u prolaz cibalije... al neće biti lako i cibalija je nekad bila kao danas istra pa je mnogima pomrsila račune
    Obrisan korisnik
  • allen28.10.2010. u 20:47
    tocno...istra sa vulićem je jako jako opasna...
    allen
  • Obrisan korisnik28.10.2010. u 17:01
    slažem se sa pernarom ali treba biti oprezan jer se istra probudila i ne treba ih podcijeniti.vulić zna šta radi
    Obrisan korisnik