Nogomet

Benitez:"Bili su brži od nas"

Lovro Štrbinić • srijeda, 03.11.2010.
Benitez:"Bili su brži od nas"
Foto: EPA

Rafa Benitez, strateg momčadi koja je na gostovanju u Londonu poražena od Tottenhama, osvrnuo se na spomenutu utakmicu i prokomentirao neke od razloga zbog kojih je europski prvak izgledao nemoćno na White Hart Laneu.

"Bili su fizički jači i brži od nas. Ta razlika je dolazila do izražaja svaki put kad bi izgubili loptu", izjavio je to Rafael Benitez nakon večerašnje utakmice. Osim toga trener Intera naveo je još nekoliko razloga poraza njegove momčadi: "Također, trebali smo reagirati bolje u izravnim duelima igrača, bolje pokrivati njihove nogometaše. Očito to nismo mogli i to nas je odvelo u poraz."

"Što se tiče Muntarija, znali smo da ima problema s ozljedom lista, ali on je htio igrati, a mi i nismo baš imali neku alternativu. Nedostaju nam kvalitetni Cambiasso i Stanković, kvalitetni vezni igrači", tako se osvrnuo na veznjaka svoje momčadi, odnosno na izostanak igrača u tom dijelu ekipe. Ipak, Rafa ima vrlo jednostavan plan za prolazak dalje: "Sad je na nama da prođemo dalje. Ako pobijedimo Twente proći ćemo, a ako to ne učinimo onda ćemo vidjeti što će biti. Moji igrači će nakon loše igre u ovom dvoboju morati mnogo raditi kako kako bi se što bolje pripremili za sljedeću utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 13:35
    da bas ce njih prodat, de nebudi blesav... bolje nekad nist nekomentirat nego lupit takvu nebulozu o prodaji sneijdera i eto'oa
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 12:50
    ee kad te rafa pocnem nadmudrivat u FM 2011:-))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 11:38
    Jos kada na zimu proda znalce Sneijdera i Eto'a, a dovede neke Lucase Leive i slicne levate..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 11:36
    Benitez je trener za male momcadi koje igraju na kontre i ne grade igru da bi zabili gol. Zato je L'pool bio miljama od naslova u egleskoj, jer nece te manje ekipe napasti dok ti cekas i zato se Inter moze pozdraviti s titulama ove sezone..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 10:25
    Ma Benitez je kreten i opako pati od taštine,znam da nije lako raditi u smjeni Mourinha ali treba biti pametan i iskoristit tu situaciju i stvarno jaku momčad koju mu je ostavio..FORZA INTER
    Obrisan korisnik