Nogomet

Maicon: "Bale me nije iznenadio"

Borna Rupnik • srijeda, 03.11.2010.
Maicon: "Bale me nije iznenadio"
Foto: EPA

Brazilski reprezentativac Maicon u utorak navečer nije se posebno dobro proveo pored Garetha Balea....

O Garethu Baleu, sjajno 21-godišnjem Velšaninu koji je svojim igrama u posljednje vrijeme zadivio nogometni svijet, priča se i na San Siru. Dok Rafael Benitez razmišlja kako bi ga bilo dobro imati na svojoj strani, Maicon tvrdi da se nešto slično moglo i očekivati.

"Bale me nije iznenadio. Svi koji prate engleski nogomet znaju tko je on", rekao je talijanskim medijima iskusni Brazilac koji nije imao rješenja za njegove prodore.

"Odigrao je sjajnu utakmicu. Cijeli je Tottenham odigrao sjajno, a trećim su pogotkom zaključili utakmicu i osigurali pobjedu", dodao je 29-godišnji branič.

No, Maicon ističe da u redovima Intera nije nedostajalo želje: "Pokušali smo nešto izvući, no Tottenham je maksimalno iskoristio prednost domaćeg terena".

"Sada se moramo odmah okrenuti narednoj utakmici. Moramo pobijediti Twente i napravit ćemo sve da tako i bude", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 01:45
    Ja sam mislio da će Spursi jedva izvuči nerješeno. Uspješno su demantirali moja razmišljanja, ali za ovakav rezultat je isključivi krivac Benitez. Ekipa Intera se praktično nije promjenila, a zapravo su neprepoznatljivi u odnosu na prošlu godinu. Tottenham je dobar, no ni uz trenutno fenomenalnog... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 01:00
    Pa nije te iznenadio al ceju ti tribat par dana da se ljecis od prehlade dragi moj...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 00:58
    Ovaj Bale moze biti cudo godine, novi owen...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 00:23
    da,bas,ne kenjaj,bale te ej pretrcavao ciejlu tekmu kako mu se prohtjelo...laicki receno...unistio te covijek!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 00:00
    Kažu da su Maicon i Alves dva najbolja bočna desna na svijetu, slažem se. Ali sumnjam da bi ovaj Bale, ma koliko nas sviju fascinirao, ovako olako pretrčavao Alvesa. Ronaldo je ništa manje brz, možda i brži od Balea, pa nikada Alvesa nije uspio namagarčiti, čak, šta više, alves ga oba Classica... [više na forumu]
    Obrisan korisnik