Nogomet

Van der Vaart: "Bale je ubio Maicona"

Lovro Štrbinić • srijeda, 03.11.2010.
Van der Vaart: "Bale je ubio Maicona"
Foto: EPA

Nakon veličanstvene pobjede nad milanskim Interom u kojoj je svojim pogotkom otključao mrežu gostiju Rafael van der Vaart je bio pun hvale za cijelu momčad, a pogotovo za svog suigrača Garetha Balea. Velšanin je otkrio razloge svoje dobre igre za koju je brojne pohvale primio i od trenera.

"Trenutno je on jedan od naših najboljih igrača. Svaki tjedan je dobar i svi ga se boje. Danas je ubio Maicona i svi u klubu priželjkuju i trebaju njegov ostanak", pun lijepih riječi za velškog reprezentativca bio je van der Vaart. Osim toga dodao je nekoliko riječi vezano uz svoj pogodak: "U prvi tren sam mislio da je zaleđe. Međutim, nije bilo i bio je to lijep gol nakon prekrasnog Lukinog dodavanja. Prekrasan je osjećaj pobijediti europskog prvaka s 3:1."

Na svoj veliki nastup osvrnuo se i junak dvoboja Gareth Bale: "Osjećam se samopouzdano s loptom u ovom trenutku. Uživam u svom nogometu i pokušavam dati najbolje od sebe, a pouzdanje u vlastite mogućnosti sam dobio ponajviše radom na treningu. Također, momčad igra vrlo dobro i to me gura naprijed."

Svog igrača i veliku uzdanicu ove sezone pohvalio je i trener londonskog kluba Harry Redknapp: "Bio je sjajan. Poslije utakmice nekoliko imali smo doping kontrolu i nadam se da su njega testirali. Može trčati unedogled i ovo što je u zadnje dvije utakmice radio ponajboljem desnom braniču na svijetu je fantastično. Posjeduje sve kvalitete, osim neprestanog trčanja može sjajno ubaciti, pucati ili driblati. Također je i odličan dečko, samo dođe i igra svoj nogomet."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 20:31
    Bravo Crottenham
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 15:33
    Siamo siempre con Inter! Viva Inter! Viva Rafa!
    Obrisan korisnik
  • soecc03.11.2010. u 15:04
    Čuješ milanista, mi Interisti uživamo već 5 godina, posebno ovu cijelu, a uživali smo i prije 2 tjedna u Madridu, u subotu u Milanu, pa red je da i ti jedan dan uživaš...
    soecc
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 12:56
    maicon dobro igra ali bale je prebrz i ima sayršene nabačaje
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 12:45
    e da!!maicon luzeru to ti kaze jedan milanista koji je jucer uzivao!
    Obrisan korisnik