Nogomet

Hapal: "Neuspješni u svakom segmentu"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.11.2010.
Hapal: "Neuspješni u svakom segmentu"
Foto: UEFA

Nogometaši Marseillea nakon utakmice četvrtog kruga skupine F bogatiji su za nova tri boda, ali i za čak sedam postignutih pogodaka. Domaći trener, Pavel Hapal, priznao je kako je očekivao težak susret, no ne i ovako visok poraz...

Nakon što je njegova momčad doživjela 7:0 visok poraz, Hapalu je ostalo tek da površno prokomentira događaje na terenu. Ozbiljnije analize ostavit će za svlačionicu.

"Očekivali smo tešku utakmicu, no nitko nije mislio da će biti ovako jednostrana. Da budem iskren, nije mi do analiza u ovome trenu. Moja je momčad bila neuspješna u svakom segmentu igre. Definitivno je jasno da nam treba više hrabrosti, bolje kombiniranje među linijama i agresivnost."

Baš kao i njegov kolega na domaćoj klupi niti Didier Deschamps nije očekivao tako visok rezultat. "Pobjeda kao ova naša nije tako čest slučaj, pogotovo u utakmicama Lige prvaka. Nikad se ne zna, možda će nam upravo gol razlika pomoći da prođemo dalje."

Pobjeda će međutim na pravoj vrijednost dobiti jedino ako joj se pridoda nova, ona u Moskvi. "Ušli smo dobro u utakmicu, diktirali smo situaciju i bodovi su nam bili osigurani. Sada se okrećemo novom susretu u kojem moramo završiti ono što smo danas započeli."

Liga prvaka, skupina F

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Chelsea4:1Spartak Moskva
Žilina0:7Marseille
1Chelsea 614:4+1015
2Marseille 612:3+912
3Spartak Moskva 67:10-39
4Žilina 63:19-160

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!