Nogomet

"Pobjeda se neće ponuditi na pladnju"

Borna Rupnik • četvrtak, 04.11.2010.
"Pobjeda se neće ponuditi na pladnju"
Foto: Davor Sajko

Vahida Halilhodžića i njegov Dinamo u četvrtak u 19 sati očekuje vrlo važan ispit u Europskoj ligi, gostovanje kod Club Bruggea. No, strateg hrvatskog prvaka ne bježi od pritiska...

Nakon 0:0 u Zagrebu, Dinamo u Belgiji mora izvući pozitivan rezultat kako bi u što boljoj poziciji dočekao završna dva obračuna u borbi za europsko proljeće. Toga je svjestan i trener Vahid Halilhodžić.

"Na redu je itekako važan susret. Možda bi bilo pogrešno reći da je ključan, ali umnogome će odrediti naše šanse za prolazak skupine. Ipak, smatram da smo sposobni održati ih na životu, a cijela momčad zna koliko su vrijedni ovi ogledi s Club Bruggeom", rekao je.

Vezane vijesti

Adrie Koster: "Pobjeda protiv Dinama nije samo poželjna, nego je zapravo nužna. Samo tako nećemo ovisiti o drugim rezultatima. Osim Villarreala, sve su momčadi ove skupine slične kvalitete, i zato bi pobjeda protiv Dinama bila izrazito važna".

"Nadalje, ostajemo realni i znamo da nam se pobjeda neće ponuditi na pladnju. Club Brugge je u Zagrebu dokazao da je jak. Teško ih je probiti, a u svojim redovima ima pojedinačnu klasu. U svakom slučaju, nadamo se postići pogodak, a uložit ćemo maksimalan trud za pobjedu", najavio je Halilhodžić uoči dvoboja.

Kao i obično, detaljno je analizirao igru svog protivnika: "Kvalitetna su momčad i vidjeli smo snimku njihovog derbija protiv Standarda. Imamo dovoljno podataka o njihovom stilu igre i znamo koji su im igrači najopasniji".

"Snaga im prije svega leži u vezi i napadu, a Hrvat Perišić često je ubojit. Međutim, upotrijebit ćemo sva sredstva ne bismo li zauzdali Club Brugge", izjavio je Vahid Halilhodžić.

Za Club Brugge zbog ozljede neće nastupiti Vadis Odjidja, kažnjen je Ronald Vargas, a od ozljeda se oporavljaju Stijn Stijnen i Joseph Akpala.

I Halilhodžićev kolega Adrie Koster naglasak je stavio na konačan rezultat: "Kao trener, živim od rezultata. Nadam se da će nas pobjeda približiti europskom proljeću - to nam je cilj od početka sezone".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 15:36
    danas će sammir vratiti s kamatama
    Obrisan korisnik