Nogomet

"Dinamo je došao samo po bod"

Borna Rupnik • petak, 05.11.2010.
"Dinamo je došao samo po bod"
Foto: EPA

U taboru Club Bruggea razumljivo je vladao veliko razočaranje nakon poraza od Dinama, a Belgijci žale za svojim propuštenim prilikama...

Club Brugge je protiv Dinama na svom stadionu tražio pobjedu kako bi popravio svoju situaciju u potrazi za europskim proljećem, no ostao je potpuno praznih ruku te zadržao začelje na tablici.

Adrie Koster, trener Club Bruggea: "Imali smo svoje prilike i u Zagrebu i u Bruggeu. Nismo najbolje počeli ovu utakmicu, ali postupno smo izgledali sve bolje i mogli smo povesti. U nastavku smo imali Perišićev udarac glavom, nesuđeni jedanaesterac na Geraertsu, a takve pojedinosti mogu odlučiti utakmicu. Ne treba zaboraviti ni da smo igrali bez Vargasa i Odjidje, važnih članova prve postave. Kako su prolazile minute, naša je nada nestajala i teško ćemo uspješno završiti europski put. Ipak, raduje me podrška s tribina".

"Ne mogu opisati koliko sam razočaran. U prvom smo dijelu imali nekoliko prilika i nismo ih iskoristili, a u nastavku je Dinamo zabio dva puta iz dvije šanse. To nas je potreslo, pogotovo drugi gol, koji je stvorio mentalnu blokadu", rekao je kapetan belgijskog sastava Carl Hoefkens.

"Pokazali smo želju i volju, ali ne i dovoljno kvalitete. Dinamo je došao u Brugge samo po bod, a odlazi kući s pobjedom. No, ne predajemo se, ali znamo da ćemo biti izloženi novim kritikama", dodao je.

Slično je poslije utakmice govorio i vratar Geert de Vlieger: "Znali smo prije utakmice što moramo radi, a u Europi se moraju zabiti prigode poput naših iz prvog dijela. U nastavku je Dinamo zaigrao čvršće, zaprijetio i teže smo stvarali svoje šanse".

"Svi su razočarani i shvaćam frustracije navijača. Pred nama su nove teške utakmice, i nemamo vremena za velike analize. Čeka nas naporan rad i želimo se pokazati u boljem svjetlu u idućem susretu", kaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.11.2010. u 19:08
    Lako je biti geberal poslije bitke...a trebalo je samo zaustaviti Sammira da ne zabije i ne asistira...AJMO DINAMO NEMA PREDAJE
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.11.2010. u 16:55
    Samo nek se oni jadaju i traže razloge poraza... Mi smo svoje dobili i idemo dalje, a oni nek se vade protiv paoka i Villareala.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.11.2010. u 13:13
    koje gluposti,ne znam sta ovaj perisic glumio s onom frizurom,a nista sad dalje po pobjedu kod villareala
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.11.2010. u 13:06
    joj kuknjave, kao da Vulića nakon derbija slušam. a onaj blok rukom početkom 2.pol, to nije vidio?!?!?!
    Obrisan korisnik
  • bbbroman05.11.2010. u 12:45
    ''nesuđeni jedanaesterac na Geraertsu''....možda, ali prije bio foul na tonelu....prema tome, niste oštećeni nego nadigrani....
    bbbroman