Automoto

I treći trening Stoneru

Lovro Štrbinić • subota, 06.11.2010.
I treći trening Stoneru

Nakon što je ostvario najbolje vrijeme na jučerašnjem prvom treningu i bio prvi pratitelj Lorenzu na drugom Australac Casey Stoner slavio je i na današnjem trećem treningu i tako potvrdio dobru formu na posljednjem MotoGP vikendu ove sezone koji se održava u Valenciji.

Staza u Valenciji očito dobro odgovara nekadašnjem svjetskom prvaku Caseyu Stoneru i on je nakon dobrih izdanja u prvom danu kruženja po Ricardo Tormu dobru formu nastavio pokazivati i na posljednjem treningu prije kvalifikacija. Danas je postavio vrijeme 1:32,664 i za skoro tri desetinke iza sebe ostavio Danija Pedrosu, dok je oko pola sekunde kasnio novi svjetski prvak u kraljevskoj klasi Jorge Lorenzo.

Vrlo zanimljiv rezultat opet je ostvario Marco Simoncelli. Naime, on je na prva dva treninga ostvarivao vremena dostatna za četvrtu poziciju, a na trećem treningu je opet na kraju bio četvrti. Dobar je to pokazatelj za ovog Talijana da može nakon dobrog izdanja u prethodnoj utrci nešto slično ponoviti i na zatvaranju sezone u Španjolskoj.

Iza Simoncellija na peto mjesto plasirao se Spies, a mjesto iza njega pripalo je Doviziosu. Ne baš najbolje izdanje imao je Valentino Rossi koji je s više od osam desetinki zaostatka trening završio na desetoj poziciji.ž

VN Valencije, 3. slobodni trening:
1. C. Stoner (Aus/Ducati) - 1:32,664 min
2. D. Pedrosa (Špas/Honda) + 0,281 sek
3. J. Lorenzo (Špa/Yamaha) + 0,453 sek
4. M. Simoncelli (Ita/Honda) + 0,507 sek
5. A. Dovizioso (SAD/Ducati) + 0,733 sek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

AutomotoMotoGP
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!