Ostali sportovi

UFC 122: Marquardt vs. Okami

Ratko Martinović • subota, 13.11.2010.
UFC 122: Marquardt vs. Okami

UFC po drugi put dolazi u Njemačku, ovog puta je na redu Oberhausen. Kako smo u zadnje vrijeme navikli, i ovaj događaj je biti ili ne biti za jednog našeg borca, ovog puta je u pitanju Goran Reljić kojem je pobjeda imperativ.

Nakon neuspješnog izleta u srednju kategoriju, Reljić se u svom možebitnom posljednjem UFC pokušaju vraća u poluteški razred i to protiv beskompromisnog Krzysztofa Soszynskog. Ovaj žestoki Poljak neće dopustiti pasivnost borbi što je bio Reljićev velik problem u zadnje dvije prilike, a kako je naš borac kontraš to bi mu čak moglo odgovarati. Iskustvo i borbenost su protivnikove prednosti, a Goran ima priliku pobijediti putem bolje tehnike što osigurava odličnu predstavu.

Ostale borbe su zamišljene kao mamac za domaće gledatelje s nešto manje poznatim borcima široj publici, dok je borba večeri pravi okršaj koji će odlučiti novog prvog izazivača za titulu. Domaći borci Siver i Sobotta će podignuti navijače, a Marquardt i Okami kvalitetom osigurati nastavak uspješne europske ekspanzije najjače MMA organizacije na svijetu.

Main Card (subota, 21:00):
MW Nate Marquardt (30-9-2) Vs. Yushin Okami (25-5)
MW Jorge Rivera (18-7) Vs. Alessio Sakara (15-7)
LW Dennis Siver (16-7) Vs. Andre Winner (11-4)
WW Amir Sadollah (3-2) Vs. Peter Sobotta (8-3)
LHW Krzysztof Soszynski (21-10-1) Vs. Goran Reljić (8-2)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.11.2010. u 16:59
    Ajmo Gorane, zaslužuješ bit u UFC-u!!!! Sretno
    Obrisan korisnik