Nogomet

"Ovo mi je prva pobjeda nad Brazilom"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 18.11.2010.
"Ovo mi je prva pobjeda nad Brazilom"
Foto: EPA

Jedan jedini potez Lionela Messija bio je dovoljan da Argentina upiše pobjedu u prijateljskom susretu s Brazilom. Strijelcu jedinog pogotka tako se ispunila želja koju je imao od dolaska u Dohu...

Pogodak odluke pao je u sučevoj nadoknadi, a ujedno je 15. reprezentativni ovog 23-godišnjaka.

"Jako sam sretan zbog ove pobjede. Čim sam stigao u Dohu u prvoj svojoj izjavi rekao sam kako imam želju pobijediti. Sreća je ekstremna."

Kratko nakon prvih dojmova otkrio je razloge tog velikog zadovoljstva: "Nikad nisam dobio utakmicu protiv Brazila. Jedino u mlađim reprezentativnim uzrastima. Ovo mi je prva kao pravom profesionalcu."

A osim zbog pobjede i pogotka Messi je bio sretan što je prva čestitka došla od protivničkog igrača, Brazilaca Ronaldinha.

"Nas dvojica smo veliki prijatelji. Čestitao mi je prvi nakon utakmice, bila je to lijepa gesta. Uz, naravno, razmjenu dresova."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.11.2010. u 20:53
    gledao sam gotovo cijeli tekmu... u prvom dijelu kad je messi pogodio spojnicu, rekao sam, ma nema ono te sreče da zabije za repku, sjetite se samo SP-a u JAR-u ono bi bile rašlje frajer sve skida iz nigerije... a onda ovo... nadam se da če kritičari ušutjeti, kao i argentinci koji nisu imali... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.11.2010. u 13:20
    8 utakmicu zaredom strijelac, ovo je za ove šta misle da messi ne zna igrat u repki hahaha
    Obrisan korisnik