Rukomet

Nexe poražen u Sloveniji

Ivana Strahija • nedjelja, 21.11.2010.
Nexe poražen u Sloveniji
Foto: Ivana Strahija

Bez dobrih vijesti se iz Slovenije vraćaju Našičani, koji su u prvoj utakmici Kupa EHF-a protiv Gorenja izgubili s -9.

Dva različita poluvremena, odigrana su u Velenju, gdje je gostovao naš Nexe. U prvom dijelu Našičani su još igrali dosta dobro, a tek nakon što se Gorenje odlijepilo na +3 su Našičani popustili u tempu.

U drugom poluvremenu gledao se vrlo grub rukomet domaćina, koji je mahom prolazio nekažnjeno od strane dvaju sudaca istog prezimena, Covalciuc, iz Moldavije. Takva igra ne odgovara Našičanima, koji ne uspijevaju realizirati dosta napada, pa konačnih -9 ni ne čudi toliko.

Najviše je golova za Gorenje postigao Manojlović (6), dok je za Nexe trojka Mrđenović – Jaman – Markotić postigla po pet pogodaka.

"Danas smo vidjeli više ragbi nego rukomet, u čemu su igrači Gorenja svjetski prvaci. Naša ekipa objektivno puno više vrijedi i nije pokazala sve što može, napravljeno je previše tehničkih grešaka i poraz je prevelik. Nexe igra nešto lošije u gostima i nadam se da će u uzvratu situacija biti drugačija, no o tome će ovisiti i naša, ali i igra Gorenja, te na žalost i suđenje", kazao je Nexeov strateg Kasim Kamenica za službene internetske stranice kluba.

Ono čime Našičani ipak mogu biti zadovoljni jest velika podrška s tribina, imali su uz sebe osamdesetak navijača. Mnogo više bit će ih sigurno u uzvratu u Našicama, koji se igra u subotu 27. studenog u 19 sati.

Kup EHF-a, 3. pretkolo, prva utakmica:
Gorenje – Nexe 33:24 (18:14)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.11.2010. u 08:35
    Ajmo Nexe, po pobjedu!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2010. u 09:17
    steta za tako visok poraz ali uz sigurno punu dvoranu moze se i do pobjede a ako bude srece, puno srece i prolaza
    Obrisan korisnik