Rukomet

Samo sport i zabava

Ivana Strahija • četvrtak, 25.11.2010.
Samo sport i zabava
Foto: Ivana Strahija

U Čakovcu u subotu gostuje beogradski Partizan, koji je u prvoj utakmici 3. pretkola Challenge kupa na svom parketu hrvatske predstavnike pobijedio s +4. Međimurci se nadaju potpori s tribina i odličnoj rukometnoj predstavi, onima koji stignu obećavaju zabavu i sport.

Još uvijek pod dojmom ugodnog gostovanja u Beogradu, predsjednik čakovečkih rukometaša Siniša Janušić je kazao: "Bilo je baš onako kako je i trebalo biti, uživali smo u gostoprimstvu, koje se svelo na sport za nas i zabavu za publiku. Upravo to ponudit ćemo i u Čakovcu. Iskren sam kad kažem da ni jednom riječju nismo spomenuli politiku, niti nam to treba."

Nagradnjača!

Sportnet ima 10 ulaznica za rukometnu borbu Međimurja i Partizana.

Pet najbržih, koji na e-mail [email protected] pošalju svoje ime i prezime, adresu i broj telefona, dobit će po dvije ulaznice za utakmicu u subotu.

Ukoliko ne budete sretne ruke, ulaznice se mogu kupiti ovdje!

Na susret u Beogradu kratko se osvrnuo i kapetan RK Međimurja Davor Varga, rekavši: "53 minute bili smo super i onda u sedam sve prokockali. No, nitko ne može igrati na istoj razini 60 minuta, ali ćemo se mi potruditi za uzvrat u Čakovcu. Mi igrači se slažemo da je Partizan pokazao svoj maksimum, dok nama ostaje prostora za napredak, pa ćemo ga i iskoristiti."

Trener Željko Anić bio je izuzetno zadovoljan ozbiljnošću svojih igrača, koji su pokazali pravu zrelost: "Partizan će u Čakovec doći sportski 'nabrijan' i željeti rezultat za prolaz u 16-inu finala. Mi smo se posvetili analizi susreta, posebno pojedinačnim greškama u obrani i u napadu. Siguran sam da Beograđane možemo pobijediti ukoliko svaki igrač izbaci samo po jednu pogrešku iz svoje igre."

Što se taktike tiče, Anić smatra da je ona u prvoj utakmici bila sasvim u redu: "Partizan ima izuzetno visoke i jake igrače u obrani, no mi smo ih dobili na finoću, dugim napadima u kojima su oni radili greške koje smo mi znali iskoristiti. Posebnu pozornost u njihovom napadu obratiti ćemo na njihovog najboljeg šutera Bojana Butuliju."

Susret u dvorani Graditeljske škole igra se u subotu od 19 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!