Nogomet

Lucescu: "Srna nije dobio bolju ponudu"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 29.11.2010.
Lucescu: "Srna nije dobio bolju ponudu"
Foto: Kristijan Komarica

Sudeći po riječima Šahtarovog trenera Lucescua, Darijo Srna ni ove zime neće napustiti Ukrajinu...

Iza nogometaša Šahtara vrlo je uspješna jesen. Vode u poretku svoje skupine Lige prvaka i već su stekli osjetnu prednost u domaćem prvenstvu te Mircea Lucescu ističe da nema potrebe za dovođenjem novih igrača.

"Zadovoljan sam svime i nadam se da ćemo tako nastaviti. A jednako je važno što u momčadi nemamo igrača koji želi napustiti klub", izjavio je Šahtarov strateg u razgovoru za službene klupske stranice.

Pritom se posebno posvetio Dariju Srni, kojega se često povezivalo s odlaskom u neku od najjačih europskih liga: "Pojavile su se brojne glasine, a ja sam jutros razgovarao s njim. Rekao je - ne. Nije dobio nikakvu bolju ponudu".

"Govoreći o toj temi, moram spomenuti da igrači shvaćaju da su Šahtarovi ciljevi sve viši da će se naš klub dalje razvijati. Razgovarao sam s nekim igračima koji su mislili da su prerasli Šahtar i sada bi se mnogi željeli vratiti. Radi se o Matuzalemu, Elanu, Marici i Brandau. Nitko od njih nije postao vođa u drugim klubovima", nastavio je Mircea Lucescu.

Dotaknuo se Lucescu i drugog kaznenog udarca na utakmici protiv kijevskog Arsenala, pri kojemu je Srna također odigrao svoju ulogu: "Obično prije utakmice odredimo izvođača i to je bio Jadson, no on je bio izašao iz igre. Nismo imali vremena izabrati drugog izvođača pa je Srna uzeo loptu".

"Međutim, smatrao sam da Douglasu Costi treba ohrabrenje jer dugo nije zabio, pa smo odlučili da on puca. Srna je to shvatio i sve je u redu", objasnio je Lucescu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj30.11.2010. u 00:06
    ahahahahaha a kaj nisi od barce :) kak je taj tip neambiciozan ...
    Mihalj
  • Obrisan korisnik29.11.2010. u 19:17
    Sad još treba komentirat lažne vijesti naših vrlih sportskih novinara. Srna je ipak zaključio da neće prihvatit petu ponudu barcelone i četvrtu chelsea.
    Obrisan korisnik
  • IanZG29.11.2010. u 19:05
    Tko bi rekao, T. Židak nije bio u pravu kada je rekao da Srna ide u Barcu i Chelsea...
    IanZG
  • Obrisan korisnik29.11.2010. u 18:47
    Nije Srna govorio da ide u Chelsea itd. nego mediji, svako ljeto il zimu on je u Chelsea-u po novinama, a kad njega pitaju on nema pojma o tome.. Sigurno da je bilo nekog interesa Chelsea-e, al mediji uvijek prenapušu tu priču.. Bitno je da on igra.. Zaš bi risirao s odlaskom u neki veći klub, ako... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Septimus29.11.2010. u 18:46
    Kad netko mijenja klubove ko čarape, onda trči za lovom, a kada je vjeran jednom klubu, onda opet trči za lovom?? Čovjek je u Šahtaru dobio više nego ikad tražio u životu i jedan je od rijetkih igrača koji zna cijeniti što ima. U profesionalnom smislu igra u klubu TOP kategorije a u privatnom... [više na forumu]
    Septimus