Nogomet

"Protiv ovakvog Dinama bih potpisao i 1:0"

Borna Rupnik • petak, 03.12.2010.
"Protiv ovakvog Dinama bih potpisao i 1:0"
Foto: Davor Sajko

Dinamo je Španjolsku ponovno napustio praznih ruku, a trener Villarreala priznao je Zagrepčanima dobar otpor u prvom dijelu...

Kao što se i očekivalo, Dinamovu će europsku sudbinu odrediti utakmica protiv grčkog PAOK-a u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Europske lige. Nakon 0:3 na El Madrigalu te remija Grka i Club Bruggea, hrvatskom prvaku za proljeće treba bilo kakva pobjeda.

O susretu u Španjolskoj može se konstatirati ono očito - Villarreal je bolji sastav od Dinama. "Neusporedivo su kvalitetniji", složio se i pomoćni trener Mario Tot, koji je u razgovoru s medijima poslije susreta zamijenio bolesnog Vahida Halilhodžića.

"Villarreal je druga dimenzija igre. Srećom, pobijedili smo ih u prvom kolu pa možemo sami odlučivati o sebi protiv PAOK-a. Ne smijemo biti tužni", dodao je.

Domaćin je svoju nadmoć iskazao u nastavku dvoboja. "Kada tako zaigraju teško im se bilo tko može suprotstaviti", kaže Tot, koji je morao izdvojiti jednog pojedinca: "Kelava je fenomenalan, radi se o vrataru za budućnost".

Španjolski strateg Juan Carlos Garrido istaknuo je da nije bilo lako povesti: "Protiv ovakvog Dinama bih potpisao i 1:0 uoči utakmice. Krenuo je jako agresivno, uz dosta prekršaja, pa smo morali uložiti puno truda za minimalno vodstvo".

"Ali kada smo se razigrali u drugom dijelu, Dinamo to više nije mogao pratiti", zaključio je trener Villarreala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 15:47
    Lijevi bek ipak prije svega mora biti sposoban igrati Obranu, a Ibanez je tu jedna od većih rupi koje smo imali lijevo. On jednostavno nije sposoban pratiti taktičke zamisli trenera, več trči za loptom ko bik na crvenu krpu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 11:59
    a kaj mu fali? ima brzinu, solidan centar sut, zna proc igraca ponekad a i vraca se u obranu...a ionako je bolje rjesenje za tu poziciju nego vrsaljko koj je desnjak
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 11:49
    Nadam se da nisi ozbiljan. Stavljanje Ibaneza na lijevog beka, može proći samo u slabijim HNL utakmicama, u Europi bi moglo ostaviti trajne posljedice.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 11:47
    ma, na ljevog beka stavit ibaneza, on ionako nije krilo, a i prije neg kaj je cufre dosao on je odlicno to igral
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 11:39
    slažem se, vrsaljko je klasa i on može na obje strane odigrati dobro, etto desno, ali puno defanzivnije orijentacije nego inače, a kraj cufrea i tonela u sredini ionako nema prolaza :) samo kaj će prekidi opet biti problem sad kad nema bišćana, ali opet s druge strane, upravo je on zajebo gol u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik