Nogomet

"Iskreno, naš gol ne bi ništa promijenio"

Borna Rupnik • petak, 03.12.2010.
"Iskreno, naš gol ne bi ništa promijenio"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Kapetan Igor Bišćan poslije Dinamovog poraza kod Villarreala (3:0) mogao je samo konstatirati da su izgubili od boljeg protivnika, a slično razmišljaju i mladići Ademi i Vrsaljko...

"Sve ste vidjeli i sami", sažeo je svoje dojmove poslije dvoboja sa Žutom podmornicom Dinamov kapetan Igor Bišćan, ističući razliku u kvaliteti tih momčadi.

"Velika je, i Villarreal je bio puno bolji. Da nije bilo raspoloženog Kelave na vratima, stradali bismo još i teže. Ipak, rezultat iz Grčke ide nam na ruku i najbitnije je da sami odlučujemo o sebi. Mislim da smo kvalitetniji od PAOK-a", izjavio je poslije utakmice Bišćan za HTV.

Arijan Ademi: "Znali smo što nas čeka. Villarreal igra najbolji nogomet poslije Barcelone. Zasluženo su nas pobijedili, iako je s obzirom na početne šanse moglo krenuti i drukčije, no teško im se suprotstaviti kada onako zaigraju".

Još je nekoliko riječi morao posvetiti svom vrataru: "On nas je spasio težeg poraza. Branio je odlično i pokazao da nije slučajno nizao minute bez primljenog gola".

"Teško je bilo što napraviti protiv ovakvog Villarreala. Iskreno, sumnjam da bi se nešto promijenilo čak i da smo zabili gol iz neke od svojih ranih prilika, oni su znatno kvalitetniji. Ne bi bilo zasluženo da smo bilo što uzeli u Villarrealu. Ali treba to što prije zaboraviti, okrenuti se domaćim utakmicama i pripremati se za PAOK", zaključio je Igor Bišćan, koji zbog isključenja neće imati pravo nastupa.

Nastup Šime Vrsaljka, isto kao Bišćanov, bio je pod znakom pitanja sve do početka utakmice, no obojica su "stisnula zube". "Želio bih ovim putem čestitati svojim suigračima, ali i igračima Villarreala. Moja se viroza osjetila na fizičkoj pripravnosti, no volja i želja su bile prisutne", kaže mladi desni bek.

"Bilo je teže nositi se s njima nego u Zagrebu. No odmah idemo dalje, treba dignuti glavu, brzo nas čeka Varaždin. Protiv PAOK-a očekujem pun stadion, mi ćemo se pripremati, pokušati pobijediti i tako osigurati proljeće", završio je Šime Vrsaljko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 12:42
    stvarno onaj beusan je retardiran ili je slijep,pa ono nema veze s penalom jbt
    Obrisan korisnik
  • Mihalj03.12.2010. u 12:18
    super ti je pristup igrore, da smo zabili sve bi bilo isto yeah wright. da smo zabili druga priča bi bila. kaj nisi objasnio onu ruku pred kraj. penal prvi je bio pobrao ga je kelava, malo al ga je pobrao i bok
    Mihalj
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 11:52
    penal nije bio onaj beusan je budala
    Obrisan korisnik
  • chepo03.12.2010. u 11:52
    I da smo zabili gol imali bi bolju međusobnu gol razliku u slučaju da obadva imamo 10 bodova te bi bili prvi u skupini. Ovako Villareal mora izgubiti od Bruggea ak želimo bit prvi u skupini
    chepo
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 11:43
    naš gol nebi ništa promjenio? ma kaj nebi jbt,pa letjeli bi po terenu da su zabili,svaka ekipa koja da gol postane opuštenija i igra bolje,isto tak i oni nisu odigrali niš dok nisu gol zabili...
    Obrisan korisnik