Nogomet

Senna: "Srećom, Dinamo nije prvi zabio"

Borna Rupnik • petak, 03.12.2010.
Senna: "Srećom, Dinamo nije prvi zabio"
Foto: Kristijan Komarica

Villarrealov kapetan Marcos Senna zapitao se poslije utakmice protiv Dinama što se moglo dogoditi da su Zagrepčani iskoristili svoje prilike, a Giuseppe Rossi odmah se okrenuo budućnosti...

Iako još uvijek ima sve u svojim rukama, nakon 0:3 na El Madrigalu mnogi se pitaju je li dvoboj Villarreala i Dinama mogao završiti bolje po hrvatskog prvaka da su lopte Tonela i Fatosa Beqiraja odsjele u mreži.

"Srećom, Dinamo nije prvi zabio", rekao je poslije susreta predvodnik Žute podmornice, iskusni Marcos Senna, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu, "a izgledalo je kao da hoće".

"Onda smo ipak mi preuzeli kontrolu nad igrom i pružili sjajnu partiju. Ova momčad ima potencijala osvojiti Europsku ligu i vidjet ćemo možemo li ispuniti taj cilj", dodao je.

Njegov suigrač, talijanski napadač Giuseppe Rossi, smatra da može: "Imamo dovoljno snage i možemo otići daleko. Samo moramo ostati čvrsto na zemlji i nastaviti naporno raditi čak i kada nam sve ide od ruke".

"Utakmica protiv Dinama bila je vrlo važna jer smo željeli već kolo prije kraja osigurati prolaz. Sada nam je cilj osigurati prvo mjesto u skupini, a do trofeja želimo doći svojim stilom - držanjem lopte, duplim pasom i čestim udarcima po golu, što znači i dobrim nogometom", zaključio je Rossi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.12.2010. u 17:56
    Bilo bi sigurno drukčije da je Dinamo zabio prvi,makar možda i ne bi pobijedio s obzirom na igru koju je poslije prikazao Villareal. No ne bi ni oni dobili tolko vjetra u leđa da nije dosuđen onaj jedanaesterac,jer ako se sudi takav jedanaesterac onad je čiščenje Doda po stajnoj nogi u Tiraspolu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 16:18
    I ja imam nekako osjećaj da bi bilo malo drugačije da je upao prvi gol. Villareal je an početku igrao uplašeno, a kasnije su sa golom dobili samopouzdanja.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 15:37
    Da je dinamo prvi zabio, opet bi završilo 2:0 za dinamo kao i u prvoj utakmici, jer su španjolci bili izgubljeni nakon onih prilika.
    Obrisan korisnik