Ostali sportovi

Hrvatski centar borilačkih sportova

Sportnet • srijeda, 29.12.2010.
Hrvatski centar borilačkih sportova

Predsjednik i glavni tajnik Zlatko Mateša i Josip Čop su 29. prosinca na poziv načelnika Glavnog stožera oružanih snaga RH generala Josipa Lucića posjetili budući Hrvatski centar za borilačke sportove u vojarni Kovčanje na Malom Lošinju.

U izaslanstvu HOO-a bili su i koordinator suradnje sa oružanim snagama Neven Šavora, te predsjednici Hrvatskog judo saveza, Hrvatskog karate saveza, Hrvatskog taekwondo saveza i Hrvatskog boksačkog saveza čiji će predstavnici u budućnosti najviše koristiti sadržaje vojarne za pripreme športaša.

Vojarna Kovčanje, koja je već ovih dana izvanredan domaćin hrvatskoj judo reprezentaciji, pripada skupni vojnih objekata predviđenih za pripreme vrhunskih sportaša, a prema zajedničkom sporazumu HOO - MORH iz rujna 2009. godine. Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i načelnik GS OS RH Josip Lucić i sam nekadašnji vrhunski judaš, složili su se da će ova konkretizacija suradnje donijeti još snažnije napredovanje borilačkih sportova koji u hrvatskoj olimpijskoj obitelji čine čvrstu i djelotvornu skupinu sportskog članstva sa dvije olimpijske medalje (taekwondo).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!