Košarka

Mulaomerović: "Zaslužili smo Kup"

Iz Košarkaškog centra Dražen Petrović:Lovro Štrbinić • četvrtak, 10.02.2011.
Mulaomerović: "Zaslužili smo Kup"
Foto: Davor Sajko

Nakon utakmice novinari su najviše opsjedali dvojicu najiskusnijih, ali danas i ponajboljih Mrava, Marija Kasuna i Damira Mulaomerovića. Mulaomerović je bio zadovoljan prikazanom igrom, kako svojom tako i momčadskom, a dodao je i da se nada da je ovo dobra naznaka za nastavak sezone.

Damir Mulaomerović bio je vrlo važan igrač Mrava u današnjem finalu. Ubacio je 14 poena, zabio nekoliko jako bitnih šuteva i povukao momčad kad je bilo najpotrebnije. Nakon dvoboja i dodjele odličja rekao je: "Ovu pobjedu posvećujem svojoj majci, siguran sam da je negdje na TV-u gledala ovo. U današnjem dvoboju sam možda i previše vremena proveo na klupi, ali sretan sam što sam kao iskusniji igrač pogodio nekoliko važnih šuteva." Danas je na parketu proveo nešto manje od 17 minuta, ali ih je iskoristio na najbolji mogući način.

"Drago mi je što smo obranili naslov, ali moram reći da smo do tog uspjeha došli potpuno zasluženo jer smo u ova dva dana prikazali najbolju košarku", nastavio je Mula, priznavši da je među igračima postojala i određena trema i nervoza:"Imali smo malu psihološku barijeru, ali možda će baš ova pobjeda nagovijestiti bolji nastavak sezone. Ukoliko budemo imali i malo sreće nadam se da ćemo izboriti završni turnir NLB lige i da će nas zaobići ozljede kao i danas".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLKup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.02.2011. u 11:49
    Đubrad je tornado!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.02.2011. u 11:30
    cijela europa igra final8 a jedino naša sirotinja zgura to u dva dana,daleko od očiju javnosti,bez imalo prilike i za manje klubove(zabok,alkar,dubrovnik....) da se okušaju sa većima i da se popularizira košarka i u manjim mjestima!tuga,jad i čemer!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.02.2011. u 11:17
    kakvo*
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.02.2011. u 11:17
    kako đubre od covika..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.02.2011. u 23:04
    Kakav je igračina taj Mulaomerović... sa 30 % snage najbolji igrač na terenu...kakva rutina...
    Obrisan korisnik