Tenis

Sportaši i legende promovirali Davis Cup

Sportnet • subota, 26.02.2011.
Sportaši i legende promovirali Davis Cup

Brojni sportaši i sportske legende danas su na zagrebačkom Cvjetnom trgu promovirali nadolazeći Davis Cup susret koji se od 4. do 6. ožujka odigrava u zagrebačkom Domu sportova kada naši tenisači predvođeni Marinom Čilićem dočekuju jaku reprezentaciju Njemačke.

Izuzetno hladno vrijeme danas nije spriječilo brojne hrvatske sportaše i sportske legende da zajedno s građanima Zagreba promoviraju nadolazeći susret Davis Cupa koji se idućeg vikenda odigrava u Zagrebu.

Tenis je nakon mnogo godina pauze zaigrala naša najtrofejnija tenisačica, osvajačica Roland Garrosa Iva Majoli kojoj je suparnica bila bivša skijašica Nika Fleiss, koja je tenis igrala s jednom rukom u gipsu, John Hećimović i Jonathan Filewich odmjerili su snage s hrvatskim teniskim reprezentativcem Antonijem Veićem, dok su košarkaši Cibone Marin Rozić i Goran Vrbanc pokazali isto tako zavidne vještine u tenisu.

Vaterpolska legenda Dubravko Šimenc zajedno s direktoricom Hrvatskog teniskog saveza Marinom Mihelić pozvao je građane da idućeg vikenda u što većem broju bodre naše reprezentativce u borbi za četvrtfinale ovog neslužbenog svjetskog momčadskog prvenstva tenisača.

Davis Cup susret s Nijemcima održava se u zagrebačkom Domu sportova (Dvorana 2) od petka 4. do nedjelje 6. ožujka 2011., a pobjednik će se plasirati u četvrtfinale neslužbenog svjetskog momčadskog prvenstva tenisača.

Hrvatsku reprezentaciju predvode Marin Čilić (21. na ATP listi), Ivan Dodig (60.), Ivo Karlović (141.) i Antonio Veić (204.), a njemačku Philipp Kohlschreiber (35.), Florian Mayer (38.), Philipp Petzschner (73.) i Christopher Kas (1008. na pojedinačnoj listi, 53. u paru).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!