Nogomet

Srna: "Predobri smo za Romu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 09.03.2011.
Srna: "Predobri smo za Romu"
Foto: EPA

Zahvaljujući još jednoj sjajnoj predstavi protiv Rome, nogometaši Šahtara odveli su svoj klub u četvrtinu finala Lige prvaka. Po završetku utakmice domaći su igrači otkrili svoje prve impresije...

Da je momčad Mircea Lucescua bolja od protivnika kojeg joj je dodijelio ždrijeb domaći je sastav demonstrirao novom, još uvjerljivijom predstavom. A s usporedbom koja je postavljena na terenu, slaže se i kapetan pobjedničkog sastava, Darijo Srna.

"Ovo je veliko slavlje za svakoga od nas. Mislim da smo upisali jednu dobru predstavu pred potpuno rasprodanim stadionom. Najvažnije je da smo prošli", započeo je kapetan Šahtara istaknuvši zadovoljstvo činjenicom da nitko od njegovih suigrača nije dobio treći žuti karton:

"Sretan sam jer nitko nije suspendiran za iduću utakmicu. Nismo imali pretjerane emocije u svlačionici jer smo bili sigurni da možemo uspjeti. Vidjeli ste, predobar smo sastav za njih. Šahtar je uistinu jači od Rome i to smo i dokazali."

A uspjeha koji su postigli, smatra Andriy Pyatov, u svlačionici ukrajinske momčadi još nisu u potpunosti svjesni. "Možda ćemo sutra shvatiti posljedice današnje pobjede. Što se tiče rezultata, očekivao sam da će biti neizvjesniji, poput onog u Rimu."

"Svejedno je tko će nam biti idući protivnik", zaključio je 26-godišnji čuvar mreže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.03.2011. u 10:22
    zasluženo, svaka čast momcima, ispravan put razvoja kluba, ove godine veliki korak naprid
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.03.2011. u 13:18
    kako mi je ovaj šahtar drag...navijam za njih, osim u slučaju da igraju protiv barce :) a mogu sigurno do polufinala doć
    Obrisan korisnik
  • Vatreni8209.03.2011. u 12:12
    Bravo za Sahtar. Pametno su radili i gradili momcad preko vise godina. Nisu mjenjali trenere ko drugi bogati klubovi ciji vlasnici nemaju strpljenje. A sad im se to isplati. Neka produ sto dalje u LP.
    Vatreni82
  • ElKun1009.03.2011. u 10:59
    Ma Roma postaje drugorazredni klub.. dok Shahtar ulaže novac koji im se polako isplacuje.. bilo bi mi jako drago da dođu bar do polufinala.
    ElKun10
  • Krokodil09.03.2011. u 10:21
    Lucescu ubaci Eduarda i on zabije gol, a Wenger Bendtnera - pravda.
    Krokodil