Nogomet

Borriello: "Preuzimam odgovornost"

Mihaela Bradovski • srijeda, 09.03.2011.
Borriello: "Preuzimam odgovornost"

Iako je uoči uzvratnog susreta sa Šahtarom u njima živio optimizam kako na gostujućem terenu mogu stići do pozitivnog rezultata i njime ispraviti onaj postavljen tri tjedna ranije, nogometaši Rome nisu uspjeli u svojoj namjeri. Jedan od krivaca, priznao je sam, je napadač Marco Borriello...

Borriello je u 29. minuti izborio kazneni udarac, a loš pokušaj s bijele točke, svjestan je, donijet će mu brojne kritike idućih tjedana.

"Ne žalim što sam se odlučio pucati jedanaesterac, ali sam vrlo razočaran što je tako ispalo. Naravno, preuzimam svu odgovornost na sebe. Znam da ću biti masakriran zbog toga, ali nitko ne može reći da se nisam trudio. Baš kao i svi moji suigrači."

Iako je za njegovu momčad natjecanje u Europi završeno, 28-godišnji ofenzivac igru svojih suigrača i svoju osobnu ne smatra lošom. "Zadovoljan sam jer je Roma u prvome dijelu odigrala jako dobro, ali kažnjeni smo za svaku pogrešku koja nam se potkrala."

A ispadanje iz Lige prvaka, uvjeren je, neće u svlačionicu unijeti nervozu. "Nisam pesimist. U tri smo prvenstvene utakmice osvojili sedam bodova i to znači da smo dobra, zdrava momčad. Izazivam sve da kažu da Roma nije bila žustra i živa i da sam ja odigrao loše."

Već u srijedu kreću pripreme za gradski derbi. "Na treneru je da odluči koga će staviti u igru, ja sam na raspolaganju i dat ću sve od sebe kao što sam dao i večeras."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ElKun1009.03.2011. u 11:02
    Nije on mogao puno toga promijeniti..
    ElKun10