Košarka

Miami dva tjedna bez Chalmersa

Mario Majdić Natrlin • ponedjeljak, 21.03.2011.
Miami dva tjedna bez Chalmersa

Razigravač Miami Heata Mario Chalmers izbivat će izvan parketa do dva tjedna zbog ozljede desnog koljena koju je zadobio u utakmici s Denver Nuggetsima u subotu.

Startni playmaker Miami Heata Mario Chalmers, ozlijedio je koljeno u subotu krajem prve četvrtine utakmice s Detroit Pistonsima. Očekuje se kako će oporavak trajati oko dva tjedna.

Momčad napominje kako ozljeda ipak nije ozbiljna kao što se na prvi pogled činilo i Chalmers bi trebao biti spreman još i prije početka doigravanja. Trenutno u prosjeku bilježi 6,7 poena, 2,4 asistencije i 2,2 skoka. Nakon odlaska Carlosa Arroya preuzeo je ulogu razigravača u startnoj petorci Heata.

Njegovo mjesto u petorci zauzet će iskusni Mike Bibby koji je trenutno jedini razigravač u momčadi. Za očekivati je kako će i LeBron James i Dwyane Wade provoditi više vremena na jedinici.

"Bit ćemo spremni odigrati neke minute na toj poziciji. Mislim da obojica cijenimo mogućnosti koje nam pruža igra na mjestu razigravača. Volimo imati loptu, razigravati suigrače i napadati s vrha", izjavio je Wade.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.03.2011. u 12:58
    istina je zapravo da kad su wade i lebron na jedinici zapravo i nema akcija već oba dva idu na prodore koji često ne završavaju koševima
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.03.2011. u 13:55
    Miami pod hitno mora vise virovat svojim playevim, Chalmers je mlad i moze napredovat, dosta je solidan u obrani, a Bibby ni na svom vrhuncu nije bio neki obrambeni igrac, ali ima veliko iskustvo i zna kako se pobjeđuje, kad su James i Wade na jedinici, igra pati, lopta im jako sporo ide...
    Obrisan korisnik