Nogomet

Tomečak: "Malo smo se popravili"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.04.2011.
Tomečak: "Malo smo se popravili"
Foto: FaH

Pobjedom 4:1 nogometaši Dinama osigurali su lijepu prednost uoči koprivničkog kup-susreta. Akteri iz modre svlačionice zadovoljni su postignutim, svi su složni kako je napravljen velik korak prema finalu...

Strijelac četvrtog pogotka, Ivan Tomečak, presretan je što je uspio pronaći put do Slavenove mreže, a veseli ga i pogodak Sylvestra. "Hvala Bogu što se i meni malo posrećilo pa sam postigao taj treći pogodak. Proradio je i Sylvestr, igrali smo dobro i malo smo se i popravili. Oba pogotka iz jedanaesterca, prema mom mišljenju, bila su čista. Uvijek mora biti prisutan oprez, ali danas smo napravili veliki korak."

Nakon prvenstvenog susreta sa Zagrebom i još jednog minimalnog slavlja modri su željeli i tražili pobjedu u koju će ugraditi više od jednog pogotka. "Stvorili smo puno prilika i konačno zabili i puno golova. Još nam je malo ostalo do finala, u prednosti smo za tri gola, ali se i u uzvratu moramo jednako boriti", svoje je prve dojmove iznio i Luis Ibanez.

Zadovoljan prikazanim bio je i modri čuvar mreže, Ivan Kelava. Pomak u realizaciji i u njegovom je komentaru bio u prvom planu, no vrlo se brzo okrenuo novom HNL dvoboju. "Bila je ovo dobra utakmica, napokon nam se otvorilo, a četiri pogotka su veliki korak prema finalu. Za tri dana dolaze nam Lokosi i moramo potvrditi dobru igru od večeras. Na ovakav smo tempo navikli još jesenas."

Modri su u kup-susretu s Farmaceutima popravili realizaciju, no i primili prvi pogodak ovoga proljeća. "Žao mi je samo što smo primili taj pogodak, ali Kelava je branio odlično. Rezultat 4:1 je najrealniji, a mi se sada okrećemo prvenstvu", kratak je bio Milan Badelj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2011. u 16:27
    tomija u repku!!
    Obrisan korisnik
  • cimbo07.04.2011. u 14:52
    Najviše me raduju dobre predstve Tomećaka ovog proljeća. Napokon igra u kontinuitetu i ako ne bude ozljeda mogao bi biti najbolji igrač Dinama ovog proljeća.
    cimbo
  • Obrisan korisnik07.04.2011. u 14:21
    zadovoljava visoka realizacija, pitanje prolaska u finale je po meni rješeno, slaven je dobra ekipa ali vaha je preiskusni lisac da bi dopustio da se igraći opuste i nonšalantno uđu u drugu utakmicu. svaka čast farmaceutima na hrabroj igri, nisu parkirali autobus pred 16-erac nego su došli igrat... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.04.2011. u 14:11
    Dinamoooooooooooooooo
    Obrisan korisnik