Nogomet

Weir: "Jelavić je bio odličan posao"

Borna Rupnik • četvrtak, 14.04.2011.
Weir: "Jelavić je bio odličan posao"
Foto: Kristijan Komarica

Nikica Jelavić svojim je sjajnim pogotkom protiv Aberdeena zaslužio nove komplimente. Čestitarima se priključio i kapetan momčadi, David Weir...

Hrvatski reprezentativni napadač Nikica Jelavić još je jednom presudio susret u korist svojih Glasgow Rangersa, a na gostovanju kod Aberdeena učinio je to na impresivan način - pogotkom škaricama za konačnih 1:0.

Walter Smith, trener Rangersa: "Jelavić je zabio još jedan poseban, a važan pogodak. Zabija ih čak i kada nije sasvim spreman. Mislim da će biti još bolji jednom kada odradi pune pripreme. Golovi su mu sjajni".

"Nikica Jelavić uvijek je spreman postizati takve pogotke. Sličan je zabio na našem Ibroxu protiv Dunfermlinea u Liga kupu, a lijep je bio i njegov slobodan udarac za pobjedu protiv Hamiltona", izjavio je kapetan David Weir komentirajući sposobnosti svog suigrača iz napada.

"Trener je napravio odličan posao kada ga je doveo u Rangerse. Cijela momčad osjeća da ima dobru šansu postići pogodak kada je on na terenu. Kada su takvi igrači u pitanju, sretni smo što igra za nas, a ne protiv nas", dodao je.

Ipak, Weir ističe da Jelavić ne gura sebe u prvi plan, neovisno o svom odličnom učinku na terenu: "Momčadski je igrač, pomaže svima nama. Malo ga je usporila ozljeda, ali još je mlad i mislim da može postati još bolji".

"Ovo mu je tek prva sezona u škotskom nogometu. Ponekad igračima treba vremena za prilagodbu, a on je već ostavio velik utjecaj", zaključio je vođa Glasgow Rangersa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.04.2011. u 15:40
    i više nego odličan posao...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.04.2011. u 13:45
    hvalla :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.04.2011. u 13:14
    http://www.hrsport.net/vijesti/415895/nogomet-ostale-lige/video-jelaviceve-skarice-za-pobjedu izvoli
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.04.2011. u 12:15
    gdje je video???
    Obrisan korisnik