Košarka

Vukušić: "Žao mi je ovih navijača"

Iz Trevisa: Branko Barić • nedjelja, 17.04.2011.
Vukušić: "Žao mi je ovih navijača"
Foto: Marin Sušić

Svi glavni akteri iz Cedevitinog tabora očekivano su se složili kako je uzrok polufinalnog poraza loše prvo poluvrijeme, te da su imali fenomenalnu podršku s tribina.

Vedran Vukušić ponovno je morao "glumiti" prvog centra momčadi, ali ovog puta to nije imalo učinka kao primjerice protiv Estudiantesa: "Krenuli smo u susret prilično nervozno, a oni iznimno agresivno, i tu se stvorila velika razlika u prvom poluvremenu. U nastavku smo zaigrali kao i oni te se uspjeli par puta donekle približiti, ali nismo imali snage za konačni preokret."

Vukušiću je najviše žao velikog broja navijača u crvenom koji su stigli u Treviso: "Ti ljudi su zaista bili sjajni večeras, a velika su nam podrška i tokom cijele sezone. Žao mi je zbog njih što nismo uspjeli dobiti ovu utakmicu, ali pokušat ćemo se iskupiti već u susretu za treće mjesto."

Na sličan način susret je vidio i Marino Baždarić: "Naravno, presudno je bilo njihovo odvajanje u prvom poluvremenu. Zabili su nam previše lakih koševa, puno trica, a loše smo branili njihovu pick igru. Popravili smo se u drugom dijelu i uspjeli vratiti u igru, ali ostali smo bez snage za dovršetak preokreta."

Bracey Wright nije bio u onom izdanju kao protiv Estudiantesa, što se odmah osjetilo i na igri Cedevite: "Prvo poluvrijeme nas je koštalo pobjede. Bili su bolja momčad na terenu, odigrali su odlično i iznutra i izvana, a pokazali su i veliku momčadsku snagu. Mi smo se oslonili na šut, no ovoga puta to nam nije prošlo. Jako nam je drago što nas je došlo podržati ovoliko navijača, a u nedjelju ćemo pokušati ispraviti neke pogreške i podariti im pobjedu."

Foto: Marin Sušić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.04.2011. u 14:13
    I ovo je veliki uspjeh.
    Obrisan korisnik
  • ElKun1017.04.2011. u 13:24
    Ma vi ste svoje odradili s F4-om. Svaka čast dečki, osvjetili ste obraz hrvatske košarke.
    ElKun10