Košarka

Rudež: "Bitno da smo to izvukli"

Iz Trevisa:Branko Barić • nedjelja, 17.04.2011.
Rudež: "Bitno da smo to izvukli"
Foto: Kristijan Komarica

Igrači Cedevite su nakon susreta očekivano bili zadovoljni pobjedom, a posebno im je bilo drago zbog fenomenalnih navijača...

Prvi je novinarima utakmicu prokomentirao Damjan Rudež: "Ma nikakva utakmica, jako ružna. Obje ekipe izgledale su utučeno nakon subotnjih poraza, ali bitno da smo je na koncu uspjeli izvući. Šut nas opet nije služio, ali izvukla nas je obrana. Presudna je po meni bila ona trica Wrighta, njome smo se odvojili i približili pobjedi."

Skansi u gledlištu

Među brojnim košarkaškim uglednicima na tribinama dvorane Palaverde našao se i Petar Skansi: "U susretu koji nije bio baš gledljiv i u kojem su tri četvrtine momčadi razmišljale hoće li igrati ozbiljno ili ne, na kraju se izrodila ova zanimljiva završnica. Na kraju dobro je ispalo da je Cedevita dobila, ipak je važno zaokružiti ovu priču pobjedom i koncentrirat se na hrvatsko prvenstvo."

Proslavljeni hrvatski trener smatra kako je ovo velik uspjeh za Cedevitu: "Mislim da Eurokup kao druga liga Eurolige je napravila značajan napredak i velika je stvar što je Cedevita dospjela u ovo odabrano društvo."

Nije mogao ne spomenuti i sjajne navijače: "Ne znam što reći, veliko hvala ovim navijačima! Prijeći toliki put i ostati da nas bodre... Nevjerojatno!"

Vidi li se Rudež u Cedeviti i u budućnosti ukoliko se izbori Euroliga: "Naravno, ovo je klub koji se posložio u svakom segmentu i u kojem se dobro osjećam, pa se vidim i u budućnosti u njemu bez obzira da li izborili Euroligu ili ne."

Novinarima se u hodniku dvorane obratio i Tomislav Petrović: "Čestitao bih svima , igračima, upravi, a posebno navijačima. Moramo im se zahvaliti, ova je pobjeda bila za njih jer su nas ostali bodriti do kraja. Presudile su dvije lopte, ona trica Wrighta i skok u napadu Edwardsa. Danas se najbolje vidjelo koliko nam je svo ovo vrijeme nedostajao Edwards pod koševima".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!