Košarka

Popović: "I Đorđević je rekao da sam zaslužio"

Iz Trevisa:Branko Barić • ponedjeljak, 18.04.2011.
Popović: "I Đorđević je rekao da sam zaslužio"
Foto: Marin Sušić

Marko Popović odigrao je veličanstvenu utakmicu u finalu Eurokupa i postao prvi hrvatski igrač koji se okrunio trofejem u ovom natjecanju nakon 2007. i Marka Tomasa, te pritom odnio titulu najkorisnijeg igrača finala.

"Saša Đorđević, koji je prošao sve u europskoj košarci, rekao mi je pri dodjeli nagrade za MVP kako sam je potpuno zaslužio, a posebno me impresionirao način na koji mi je to rekao", još vruć i pun emocija pričao je novinarima nakon susreta Popović koji je s 11 asistencija postavio rekord finala Eurokupa..

"Ušao sam u susret maksimalno, dao sve od sebe, a tijek utakmice me gurnuo u prvi plan. Ali ova pobjeda je prvenstveno zasluga momčadi, ponosan sam na sve suigrače, da ih ne nabrajam poimenice.."

Ovaj trofej za hrvatskog reprezentativca znači mnogo, ali ipak nije najdraži u karijeri: "Najviše se pamte prvi trofeji, a u mom slučaju to je onaj kojeg sam osvojio sa Zadrom. Trebat će vremena da mi se još malo slegnu emocije nakon ovog, ali ipak se ne može ništa uspoređivati s onom pobjedom protiv Maccabija u NLB-u."

Uniksu je sezona loše počela, ispadanjem iz kvalifikacija za Euroligu, no završila je velikim europskim trofejom: "Sad mi nije žao, nekad nije dobro preskakati stepenice. Možda će netko reći da smo ovaj trofej lako osvojili, no za njega smo se jako dugo pripremali i on puno znači za ovaj klub."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • manu18.04.2011. u 15:29
    znam ivose, malo šale u ovin teškin trenucima..........
    manu
  • Obrisan korisnik18.04.2011. u 13:21
    jbga Pope, džaba sve ovo, u repki ćeš dodavati peškir Draperu
    Obrisan korisnik
  • ivos18.04.2011. u 12:57
    malo slabiju?
    ivos
  • Obrisan korisnik18.04.2011. u 12:52
    Bravo Popoviću,zaslužio si ovo.
    Obrisan korisnik
  • manu18.04.2011. u 12:48
    Popoviću, vrati se u Zadar i spasi nas.imati će umisto milijun dolara, 100 tisuća i malo slabiju ekipu, al nema veze
    manu