Nogomet

"Kad smo koncentrirani, ne mogu nam ništa"

Ante Dubravac • četvrtak, 21.04.2011.
"Kad smo koncentrirani, ne mogu nam ništa"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nogometaši Dinama su u uzvratnoj utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa pobijedili Slaven Belupo rezultatom 1:0 te su se s ukupnih 5:1 plasirali u finale gdje će odmjeriti snage s Varaždinom.

Iako to nije bila vrhunska nogometna predstava momčad Vahida Halilhodžića rutinski je odradila uzvratnu utakmicu u Koprivnici. Jedini pogodak na utakmici djelo je Ivana Tomečaka u 85. minuti.

"Sretni smo plasmanom u finale Kupa i spremni smo za kraj sezone gdje vjerujem da ćemo doći do dva trofeja. Što se tiče utakmice, bila je to dobra i tvrda utakmica, a mislim da smo u dva susreta zasluženo prošli," izjavio je Tomečak za službenu klupsku stranicu.

Ponajbolji igrač utakmice, a ujedno i asistent za pogodak bio je Luis Ibanez: "Dosta sam se trudio, dobro sam se osjećao prije utakmice i isto tako se osjećam na terenu. Dobivam više minuta i prilike i tako je lakše igrati. Što se tiče pozicije, meni je svejedno gdje igram sve dok sam na terenu. Ponekad mi bolje leži igrati ofenzivnije, a ponekad više u obrani tako da to nema veze. Dok igram sve je super."

Iako nije imao previše posla Ivan Kelava se istaknuo u 20. minuti kada je s poda obranio udarac Gorana Mujanovića: "Bila je ovo žustra utakmica jer se stalno nešto događalo. Došli smo po pobjedu i ostvarili je protiv danas vrlo dobrog Slavena. Samopouzdanje nam je bilo malo narušeno nakon poraza u Puli i ne smijemo si dozvoliti takav pad, no sada smo se ponovno dignuli. Najbolja smo momčad u državi i kada smo koncentrirani mislim da nam nitko ne može ništa. Sada je pred nama Osijek i vjerujem da ćemo osigurati naslov prvaka, a onda nas čeka finale Kupa i ja vjerujem u dvostruku krunu."

Finalne utakmice na rasporedu su 11. i 25. svibnja, a domaćina prve utakmice odredit će se ždrijebom koji će biti održan sljedeći tjedan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.04.2011. u 16:09
    valjda ste svi svjesni da je Varaždin ove godine neosvojiva tvrđava... jedini klub kojem je to pošlo za "nogom"... mamićev klub nema šanse protiv varteksa!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.04.2011. u 12:45
    čekamo vas u finalui ;)
    Obrisan korisnik