Nogomet

Mascherano: "Real se neće predati"

Nikola Vlahović • četvrtak, 28.04.2011.
Mascherano: "Real se neće predati"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Barcelona je sinoć u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedila Real Madrid 2:0, a David Villa i Javier Mascherano nisu skrivali svoje oduševljenje uvjerljivom pobjedom protiv ljutog rivala...

Napadač Barcelone, David Villa, nije želio komentirati igru Reala, a za veliku pobjedu protiv vječnog rivala pohvalio je sve svoje suigrače.

Villa je istaknuo da je Barca sasvim zasluženo pobijedila: "Mislim da smo bili puno superiorniji tijekom cijele utakmice. Presudno je bilo to što je Real ostao s igračem manje, međutim, to je bio čisti crveni karton".

Oba pogotka na utakmici postigao je odlični Lionel Messi, a Villa je dodao da još ništa nije gotovo te da treba odigrati dobru utakmicu i u uzvratu: "Čeka nas još jedna teška utakmica. Sinoć smo igrali dobro i pobijedili smo. Naravno da smo bili svi sretni poslije utakmice".

Barcelonin veznjak, Javier Mascherano, nije želio komentirati isključenje Pepea: "Ne želim komentirati to isključenje jer nisam dobro vidio što se dogodilo. Za mene je najvažnije da smo bili dobri i zbog toga sam sretan i zadovoljan".

"Druga utakmica će biti vrlo teška. Real je velika momčad i neugodan suparnik koji se neće predati nakon poraza od 2:0", zaključio je Argentinac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.04.2011. u 13:02
    kako ste dosadni s tim feminiziranjem imena. realovci bar igraju musku igru, a barcelonini igraci padaju nakon svakog kontakta, pizde
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.04.2011. u 19:33
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.04.2011. u 18:28
    Mascherano u Madridu zvani neprelazni most,prvo je zamotao ko cokoladicu a zatim sakrio Cristinu i De Mariju u zadnji djep svojih hlaca.
    Obrisan korisnik