Nogomet

Ronaldo: "Osjećali da možemo, ali..."

Mihaela Bradovski • srijeda, 04.05.2011.
Ronaldo: "Osjećali da možemo, ali..."
Foto: EPA

Nogometaši Real Madrida u uzvratu polufinala Lige prvaka uspjeli su stići do remija na Camp Nou, a gostujuća svlačionica vjeruje kako je mogla proći i bolje samo da, još jednom, nije bilo sudačkog favoriziranja Barcelone...

Tako je nakon susreta vratar Kraljevskog kluba, Iker Casillas, igru svoje momčadi poslije poništenog pogotka Gonzala Higuaina nazvao beživotnom. "Higuainov pogodak nije ništa drugo već još jedna odluka protiv nas, kao i uvijek. Sada ne možemo učiniti ništa po tom pitanju, ali barem znamo da smo sačuvali klupsku čast."

A osim pokušaja preokretanja rezultata i plasmana u finale, upravo je obrana časti bila glavni cilj Reala na sinoćnjem dvoboju. "Real Madrida nema kompleks manje vrijednosti. Igrali smo na naš način i navijači mogu biti ponosni. Došli smo obraniti čast i ovaj dres koji nosimo. O svemu drugome teško je pričati zbog ostalih, nenogometnih, elemenata."

Svoje viđenje cijele situacije dao je i Cristiano Ronaldo. Posebnu pažnju poklonio je prekršaju na Javieru Mascheranu koji je prethodio spomenutom pogotku.

"Naslov ove utakmice je Nemoguća misija četiri. Još jednom nas je sudac spriječio u našim naumima. Znali smo da možemo pobijediti Barcelonu, osjećali smo to, ali nam sudac nije dopustio. Higuainov pogodak je regularan, a što se tiče Mascherana, takvom se glumom nije služio u Engleskoj. Tu je ružnu naviku morao zaraditi negdje drugdje."

Najdalje je u svojim komentarima otišao Xabi Alonso, koji kaže kako prijateljstvo s nekim igračima Barcelone više nije moguće. U svom se osvrtu na polufinalne dvoboje prisjetio i isključenja u prvom dvoboju. Baš kao i Casillas i on dijeli mišljenje kako su katalonskom sastavu oko prolaska dalje u velikoj mjeri pomogli djelitelji pravde.

"Higuainov pogodak, koji je posve regularan, sve bi promijenio. No umjesto da naša igra tada postane čvršća i bolja, mi smo pali. A da nije bilo crvenog u prvoj utakmici ona je lako mogla završiti 0:0 i sada bismo se mi veselili. Osjećamo da smo napravili dobar posao, ali puno je toga išlo protiv nas. Nakon ovih dvoboja odnos s nekim igračima Barcelone je prošlost. Nema se tu mnogo toga reći, sve je jasno, a da li ih to uznemiruje morat ćete pitati njih."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.05.2011. u 23:30
    phaha;) ko o cemu kurva o postenju! tj cristina o simuliranju.. http://www.youtube.com/watch?v=QGJU7x7EiXI
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.05.2011. u 00:12
    ja ne mogu virovat da se igrači reala medusobno tjese i lazu sami sebe da su obranili cast real madrida i takva sranja....umisto da se poklope usima....jer su odigrali ispod svake razine jednog "kraljevskog kluba"......
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.05.2011. u 14:15
     hahahaha, pa onda da, mislim ak ga je isprovocirao onda ga je smio lupit, cak stovise kaj ga nije potegnuo nogom, ma kaj nogom trebao je uzet cakiju, tak da nitko vise ne provocira adebayora i da im to svima bude pouka, ko iskljuci realu igraca pustit cemo adebayora u igru! unicef mafija!... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • The Phantom04.05.2011. u 13:55
    Sramota za Real, zahvaljujuće kraljevskom klubu od ova 4 clasica ne bi se sastavila jedna dobra utakmica, ali srića pa je bolji proša dalje u finale
    The Phantom
  • irilov04.05.2011. u 13:43
    hihihihi
    irilov