Nogomet

Perišić: "Moj odgovor na kritike"

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.05.2011.
Perišić: "Moj odgovor na kritike"
Foto: Davor Sajko

Nogometaši Club Bruggea stigli su u utorak do još jedne uvjerljive pobjede. Velike zasluge za slavlje nad vodećim Genkom imao je dvostruki strijelac i asistent Ivan Perišić. Nakon susreta hrvatski je ofenzivac poručio kako je momčad odlučna u zadržavanju četvrtog mjesta te otkrio kako su mu kritike najbolji motiv...

Perišić je s belgijskim medijima prvo podijelio svoje poglede na utrku koja Brugge očekuje do kraja sezone. Željeno četvrto mjesto vodi u kvalifikacije Europske lige. "Želimo četvrto mjesto i ukoliko ćemo ovako igrati u iduće dva susreta ono nam ne može izmaknuti."

Dvostruki strijelac osvrnuo se zatim i na kritike s kojima se u posljednje vrijeme susretao: "U posljednje vrijeme morao sam progutati mnogo kritika. Nije ugodno čuti da ne dajete sto posto od sebe. No ljudi moraju shvatiti da se ne može svaki put dogoditi nešto ovakvo. Ipak, ovo je bio moj odgovor na te kritike."

Zahvaljujući posljednjim pogocima uključio se u utrku za najboljeg strijelca. "Ne razmišljam o tome. Fokusiran sam samo na četvrto mjesto. To je ono što imam za cilj.

Uz tri pogotka u doigravanju za belgijskog prvaka Perišić je postigao 16 u glavnom dijelu prvenstva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!