Tenis

Pavić i Britanac u polufinalu

Ivor Krapac • subota, 02.07.2011.
Pavić i Britanac u polufinalu
Foto: Dejan Popek

Mate Pavić je još uvijek u konkurenciji za naslov na Wimbledonu. Na turniru juniorskih parova, u kojima igra s Britancem Georgeom Morganom, probio se u polufinale, a za korak dalje borit će se u subotu...

U singlu je izgubio u četvrtfinalu, no Mate Pavić i dalje je u akciji na juniorskom turniru Wimbledona. Drugopostavljeni Pavić i Britanac George Morgan ušli su u polufinale s četvrtfinalnih 6:4 i 6:2 protiv Španjolaca Axela Alvareza Llamasa i Oriola Roce Batalle, izborivši priliku da u subotu dohvate finale.

Polufinalni protivnici bit će im četvrti nositelji, Britanac Liam Broady i Slovak Filip Horansky, koji su četvrtfinalni posao odradili sa 6:3 i 6:3 protiv Australaca Bena Waglanda i Andrewa Whittingtona.

Goran Ivanišević je svoj nastup na pozivnom turniru veterana, na desetu godišnjicu wimbledonskog naslova, zaključio drugim porazom u tri nastupa u kombinaciji s Richardom Krajicekom. Hrvatsko-nizozemski dvojac u svojem trećem meču u skupini A nije mogao protiv Jonasa Björkmana i Todda Woodbridgea, prvih nositelja ovog turnira - Šveđanin i Australac slavili su sa 6:3 i 6:4.

Wimbledon, 1.7.2011., juniori, parovi, četvrtfinale: Morgan/Pavić (Velika Britanija/Hrvatska, 2) - Alvarez Llamas/Roca Batalla (Španjolska) 6:4, 6:2.

Pozivni turnir: Björkman/Woodbridge (Švedska/Australija, 1) - Ivanišević/Krajicek (Hrvatska/Nizozemska) 6:3, 6:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!