Nogomet

Jurčić: "Prava natjecateljska utakmica"

Josip Tolić • utorak, 19.07.2011.
Jurčić: "Prava natjecateljska utakmica"
Foto: Kristijan Komarica

Strateg zagrebačkog Dinama nakon prolaska dalje s neodlučenim rezultatom u drugoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka u Bakuu bio je zadovoljan nastupom svoje momčadi.

Trener Dinama Krunoslav Jurčić na konferenciji za medije nakon utakmice između Dinama i Neftčija koja je završila bez golova i tako osigurala prolaz dalje Modrima nije imao razloga za brigu: "Zadovoljan sam kako je moja ekipa odigrala, ugasila prvi nalet Neftčija i stavila loptu pod kontrolu."

Smatra da je momčadi nedostajao samo pogodak u mreži domaćina: "Žao mi je što nismo zabili gol iako smo imali puno šansi, no Stamenković je bio jako raspoložen i najzaslužniji je što je utakmica završila 0:0."

Kako kaže, Dinamo je odigrao pravu natjecateljsku utakmicu kakva je ekipi nedostajala u prošlosti, a "s takvim se predstavama može napraviti pravi rezultat u Europi."

Domaće je novinare zanimalo je li agresivan početak Dinama bio planiran, a Jurčić je potvrdio da je htio sačuvati svoja vrata u početku: "Naravno da smo znali kako će oni pokušati na početku napasti i na to smo se pripremili i tako postavili na terenu. Inače, moja filozofija je uvijek napadački nogomet i tako se, na neki način, braniti", zaključio je strateg hrvatskog prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj19.07.2011. u 23:20
    da mi je znat di je dr. kađija vidio 4-2-3-1..
    Mihalj
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 22:56
    kladionice zadovoljne...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 22:45
    ovo je bilo izgleda samo odradivanje posla, iskreno volia bi da dinamo ude u tu ligu prvaka, iako bi tamo prosa vjerovatno ko partizan prosle godine...a u prvenstvu mogu i ispast...hehe :) samo debil moze rec da nebi volia dinamo u ligi prvaka...neznan koliko se bodova dobiva za ulazak, ali nama... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 21:05
    baš me zanima tko te je prešaltal sa 4-2-3-1 na romb..Zdravkec ili Zoki ??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 21:04
    Sta ovo Jurcic imitira Bundyja ili Bolta??
    Obrisan korisnik