Košarka

To je onaj iz pravog Chicaga

Ante Dubravac • ponedjeljak, 25.07.2011.
To je onaj iz pravog Chicaga
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatska košarkaška reprezentacija u Osijeku se priprema za Europsko prvenstvo u Litvi. U sklopu priprema naši će reprezentativci odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Bugarske.

Nakon dugo vremena najbolji hrvatski košarkaši su došli u Osijek, a velike zasluge za to idu i tajniku KK Osječki sokol Zoranu Helbichu.

"Reprezentativci su zadovoljni s hotelom i sa svim drugim uvjetima koje imaju u Osijeku te mogu reći da nemaju nikakvih zamjerki," izjavio je Helbich za Radio Osijek.

Manjih problema s ozljedama imaju Tomas i Ukić koji je otišao na dodatne preglede: "Ukić je otišao u Istanbul jer je njegov klub zahtijevao da ga pregledaju klupsku liječnici."

Osoba koja privlači najviše pažnje na pripremama sigurno je Toni Kukoč koji svojim savjetima pokušava pomoći izborniku Josipu Vrankoviću: "Odnos između njih dvojice izgleda kao veliko prijateljstvo. Kukoč je od velike pomoći sa svojim iskustvom jer on jednostavno vidi neke sitnice koje treneru mogu promaknuti."

Posebno je zanimljiv bio prvi susret između Kukoča i Dontayea Drapera: "Kada je Draper vidio Kukoča, stao je pokraj njega i pomalo zbunjeno ustvrdio da je to igrač iz onog pravog Chicaga," zaključio je Helbich.

Utakmica između Hrvatske i Bugarske igra se u dvorani Gradski vrt, a na rasporedu je u utorak, 26. srpnja s početkom u 20.30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • manu25.07.2011. u 13:55
    Vjerojatno je mislio reći iz Šampionskih Bullsa koji su osvajali nalove.
    manu
  • Obrisan korisnik25.07.2011. u 13:41
    sto je pisac htio reci? kakav je**ni pravi chicago?!?
    Obrisan korisnik