Nogomet

Sammir: "Odigrali smo zrelo"

Antonija Pavlić • srijeda, 27.07.2011.
Sammir: "Odigrali smo zrelo"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamovi igrači redom su zadovoljni pobjedom nad HJK-om, ali su i istaknuli kako su Finci dokazali da nisu bezazlena momčad. Modri su usto prigovorili i igranju na umjetnoj travi...

Jerko Leko solidno je opstruirao Helsinkijeve napade, a i on se složio da nije bilo lako. "Umjetna trava doprinijela je teškoći susreta. Obranu je na ovakvom terenu zaista naporno igrati", rekao je iskusni veznjak.

"Nema proklizavanja, lopta drugačije skače...", pojasnio je. "No, svim nedaćama usprkos, u uzvrat krećemo s prednošću i to je jako dobro."

Domagoj Vida uklopio se u generalnu sliku momčadi. Može i bolje. "Finci su pokazali da nisu slučajno zabili toliko golova Bangoru. Znaju igrati", ističe Osječanin.

"Sretni smo, pobijedili smo i to u gostima, no pred nama je još jedna utakmica. Ništa još nije gotovo. Sada se okrećemo prvenstvu."

Strijelac pobjedničkog gola Sammir nije mogao sakriti sreću što je svojoj ekipi donio toliko željenu pobjedu. "Naravno, sretan sam i zbog pobjede, ali i zbog svoje igre i pogotka. Odigrali smo zrelu utakmicu protiv kvalitetne momčadi. Ovaj rezultat želimo ponoviti na Maksimiru, premda je svima jasno kako smo sada bliže Ligi prvaka", zaključio je hrvatski Brazilac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.07.2011. u 10:58
    Mogli ste i bolje odigrati
    Obrisan korisnik