Nogomet

Naismith: "Jelavić donosi brojne odluke"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 01.08.2011.
Naismith: "Jelavić donosi brojne odluke"
Foto: Duje Bonačić

Napadački dvojac Glasgow Rangersa Steven Naismith - Nikica Jelavić obavio je svoj dio posla u škotskom prvenstvu, ali morat će to ponoviti i u kvalifikacijama za Ligu prvaka želi li njihova momčad proći dalje...

Steven Naismith i Nikica Jelavić bili su strijelci za pobjedu Rangersa 2:0 u škotskom prvenstvu protiv St. Johnstonea, no škotski je prvak već okrenut europskim izazovima. Pod tjednom ga čeka uzvrat protiv Malmöa, u koji Rangersi ulaze u rezultatskom zaostatku (0:1).

Jelavićev suigrač iz napada vjeruje kako njihova suradnja može uroditi plodom: "Jelavić je vrlo pametan igrač. Donosi brojne odluke za suigrače na način da vam ostavi loptu na pravom mjestu. Užitak je igrati s njim, mislim da se zasad dobro razumijemo".

Vezane vijesti

"Kada igra, pokazuje da je nogometaš vrhunske kvalitete. Neke njegove završnice su uistinu na razini onih najboljih", dodao je Steven Naismith.

Rangersi se stoga nadaju da Jelavića ove sezone, za razliku od prošle, neće zaustaviti neka nova ozljeda. "Ako ga uspijemo držati u punoj formi, zasigurno će biti velika vrijednost kluba", zaključio je škotski napadač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.08.2011. u 13:12
    Ne vjerujem da je Jelavić kriv za to...
    Obrisan korisnik