Nogomet

Srna: "Šteta što je Kalinić isključen"

Ante Zovko • nedjelja, 14.08.2011.
Srna: "Šteta što je Kalinić isključen"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U subotu su u Dnipropetrovsku u derbiju ukrajinskog prvenstva na terenu bila tri hrvatska reprezentativca, ali su utakmicu završila samo dvojica.

Šahtar je s kapetanom Darijom Srnom uzeo bodove pobjedom 3:1. Na drugoj strani počeo je Ivan Strinić, a domaća prinova Nikola Kalinić ušao je kao zamjena i postigao prvi pogodak te kasnije zaradio crveni karton.

Šahtar je prije ulaska našeg napadača već spremio tri boda u džep povevši 3:0. Kalinić je debitirao u 59. minuti te u 81. zabio pogodak glavom. Međutim, minutu kasnije zaradio je drugi žuti karton zbog udarca laktom. Prvi je zaradio zbog simuliranja.

"Detaljno smo analizirali Dnipro, očekivali smo da će igrati napadački. Jednostavno smo kapitalizirali svoje prilike. Uzeli smo tri boda, igrali dobro i zasluženo pobijedili", izjavio je Srna za Šahtarove službene stranice.

Izmijenio je gostujući kapetan nekoliko riječi s domaćim strategom Juandeom Ramosom. Srna nije htio dolijevati ulje na vatru: "Sve je u redu. Zašto bih se svađao s njim? Samo sam dao do znanja da se nema smisla svađati sa sucem kad je crveni karton već pokazan. Šteta što je Kalinić isključen s obzirom da je postigao pogodak."

"Želim Dnipru sve najbolje u prvenstvu i u Europi. Nadam se da će se kvalificirati u skupinu Europske lige", zaključio je naš veznjak.

Dnipro će za ulazak u Europsku ligu igrati s Fulhamom. Prva utakmica na rasporedu je u četvrtak u Londonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.08.2011. u 12:07
    vatreno krštenje
    Obrisan korisnik