Nogomet

Jurčić: "Znamo kako će se Malmö postaviti"

Maj Gašparac • ponedjeljak, 22.08.2011.
Jurčić: "Znamo kako će se Malmö postaviti"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo je danas otputovao u švedski Malmö gdje će sutra odigrati uzvratnu utakmicu doigravanja Lige prvaka protiv istoimenog domaćina. Trener Dinama Krunoslav Jurčić istaknuo je kako je momčad potpuno koncentrirana na utakmicu i da u uzvratu žele ostvariti dobar rezultat.

Zagrebački Dinamo danas je otputovao u Švedsku gdje ga sutra očekuje uzvratni susret doigravanja Lige prvaka protiv švedskog Malmöa. Hrvatski prvak tamo će braniti veliku prednost od 4:1 iz prve utakmice, a trener Modrih Krunoslav Jurčić uoči puta iznio je svoja razmišljanja.

"Nije neka mudrost reći da imamo stvarno lijepu prednost iz prve utakmice, no svejedno moramo biti maksimalno koncentrirani u uzvratu", izjavio je Dinamov strateg i prokomentirao kako očekuje ofenzivnu igru Šveđana: " Znamo kako će se oni postaviti jer zaista nemaju što čekati. Hvataju zaostatak iz Maksimira i nemaju vremena mirno graditi svoje napade ili čekati da se nešto otvori."

Istaknuo je Jurčić i kako će u tom slučaju biti prilike za opasne kontranapade Zagrepčana: "Svaka otvorenija varijanta ostavlja prostora iza pa tako vjerujem da će biti mjesta za naše ofenzivno orijentirane igrače."

"Imamo sjajnu momčad koju krasi kohezija i zajedništvo i naravno da sam sretan što svaki igrač koju uđe s klupe odlično reagira. Ipak, sastav za ovu utakmicu već imam u glavi i igrat će oni momci koji su iznijeli veći dio dosadašnjih utakmica", prokomentirao je Jurčić stanje u momčadi za službenu klupsku stranicu.

"U glavama nam je jedino Malmö. Na početku sezone rekli smo koji nam je cilj i znali smo koliko imamo stepenica do njega; ostala je još jedna i tako gledamo ovu utakmicu. Malmö je dobra momčad, no mi smo pokazali da smo bolji i idemo po Ligu prvaka", zaključio je trener Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 12:12
    Danas sam se prije sjetio da Dinamo igra nego da mi je mami imendan. Volim te mama al' ne vise od Dinama!
    Obrisan korisnik
  • ddg22.08.2011. u 22:24
    Vida, Leko, Alispahić i Krstanović teško da su bili uigrani gospon Realni, jer su novi + ozljede Bišćana i Cufrea tak da opservacija o dobivanju nečega na pladnju ne drži vodu. Vaha je igrao sa dva zadnja vezna, Kruno s jednim znači ni sistem nije nasljedio.
    ddg
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 21:29
    Kada Jurčić nadigra i pobjedi momčad iz lige petice koja je objektivno jača od nas onda ću mu skinut kapu i reć to je pravi trener. Lako je biti uspješan kad dobiješ momčad složenu, iskusnu i kvalitetnu kao što je on dobio. On tu momčad nije niti stvorio niti selektirao sve je dobio na pladnju... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 19:18
    bojim se ja da je njima u glavi Malmo odavno već arhiviran...raspisali se o Barcelonama i komu već sve, a još treba uzvrat u gostima odigrati...
    Obrisan korisnik
  • Toxic22.08.2011. u 19:10
    Slika
    Toxic