Nogomet

Mehmeti: "Moramo vjerovati u prolaz"

Mario Glasnović • ponedjeljak, 22.08.2011.
Mehmeti: "Moramo vjerovati u prolaz"
Foto: Kristijan Komarica

Uoči sutrašnjeg susreta između Malmöa i Dinama svoje mišljenje i nadanja otkrili su i nogometaši švedskog prvaka. Iako je Dinamo u prvome susretu uvjerljivo slavio, Šveđani ne žele izvjesiti "bijelu zastavu".

Visoka pobjeda Dinama u prvoj utakmici četvrtog pretkola Lige prvaka razočarala je momčad Malmöa. Unatoč velikoj prednosti zagrebačkih modrih, švedski nogometaši vjeruju u iznenađenje i prolazak u Ligu prvaka.

"U prvoj utakmici smo imali samo jedan udarac na gol u cijelom susretu, a to nije Malmö. Jednostavno moramo vjerovati u prolaz. Nitko nije vjerovao u nas ni protiv Rangersa", rekao je mladi napadač Malmöa Agon Mehmeti.

Šveđanima će u uzvratu nedostajati kapetan Daniel Andersson koji se ozlijedio u prvom susretu. Njegovo mjesto u obrani trebao bi uzeti 23-godišnji Portugalac Yago Fernández, a najskuplji igrač švedske momčadi, Brazilac Ricardinho, dobio je pravo nastupa.

Trener Malmöa Rikard Norling nada se da će uz potporu domaće publike napraviti iznenađenje. "Pred našim navijačima smo uvijek jaki. Ako budemo zabili jedan ili dva pogotka nikad ne znate što se može dogoditi", zaključio je švedski strateg.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 10:15
    Prijašnje Dinamove europske utakmice pozivaju na oprez i danas samo treba mirno i koncentrirano odigrati. Makar izgubili, bitno da je dovoljno za prolaz. Ili ih stisnuti odmah pa kao u Zagrebu na glavu i riješiti dvojbe na početku.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 08:18
    ako zabijete dva tri pogotka znam ja sta ce se dogoditi-spusit cete jos tri četri
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 23:27
    Treba biti oprezan, previse se toga dosad lošeg znalo dogoditi...
    Obrisan korisnik
  • IanZG22.08.2011. u 21:05
    Nema smisla igrati nogomet ako se ne vjeruje u pobjedu, ali izgledi su im minimalni, Dinamo ovo može proći sa pola snage...
    IanZG
  • Kvrga22.08.2011. u 21:02
    Dobit će još veću porciju, nego u Zagrebu. Vidjelo se kod 4. gola, kad su se malo otvorili, kak su popili kontru. :)
    Kvrga