Nogomet

Jurčić: "Nije Dinamo samo Sammir"

Ante Dubravac • utorak, 23.08.2011.
Jurčić: "Nije Dinamo samo Sammir"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Dinama nakon dolaska u Švedsku odradili su trening na Swedbank stadionu i potpuno spremni očekuju uzvratni susret četvrtog pretkola Lige prvaka protiv Malmöa.

Nakon uvjerljivog slavlja u Zagrebu rezultatom 4:1 još samo 90 minuta dijeli igrače Krunoslava Jurčića do ostvarenja velikog rezultata i plasmana u Ligu prvaka.

Ante Rukavina: "Imamo pozitivan rezultat iz prve utakmice no na ovom nivou se nikoga ne smije podcijeniti. Imamo naš san i napravit ćemo sve kako bismo ga ostvarili."

"Respektiramo domaćina i njihove rezultate, svjesni smo da nas čeka težak susret i na to pripremam svoju ekipu, moramo biti maksimalno ozbiljni" izjavio je Jurčić za službenu klupsku stranicu.

Strateg Modrih je uvjeren da konačan ishod ovisi samo o igri njegove momčadi: "Bitni smo samo mi, došli smo do nivoa gdje smo mi ti koji odlučuju kako će se utakmica razvijati, a to znači da smo na visokom nivou."

Jurčić posebno izdvaja dva imena u domaćoj momčadi: "Vjerujem da će Malmö igrati s dva napadača, a naravno da su Larsson i Wilton igrači koji će nam predstavljati najveću opasnost."

Nakon odmora u Osijeku u prvu momčad se vraća najbolji igrač prvog susreta Sammir: "Ne izdvajam nikada pojedince, ali naravno da je on jako bitan za našu igru.On je igrač kojeg izuzetno cijenim, ali nije samo Sammir Dinamo," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 15:16
    zašto neće igrati lučo?
    Obrisan korisnik
  • Mihalj23.08.2011. u 13:42
    ante će utrpat bar jedan gol
    Mihalj
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 13:32
    bit ce vjerovatno "kontrolirani nogomet" s malo ili nimalo golova al ovog puta mu to nitko nece zamjeriti jer je LP naša
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 12:18
    Teško ove sezone. Ova momčad mi ne djeluje kao paničarska. Upravo suprotno, čak i kad rezultat nije najpovoljniji odiše strašnom mirnoćom
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 12:08
    nema sanse da ovo bude dosadna tekma, makar to zvucalo glupo, ali ja mislim da ce Dinamo pobjedit jer ovi ce se previse otvorit.
    Obrisan korisnik