Rukomet

Kup EHF: Gosti dominantni

Vedran Filipović • ponedjeljak, 05.09.2011.
Kup EHF: Gosti dominantni
Foto: Davor Sajko

U prvim utakmicama kvalifikacija za kup EHF-a gosti su odnijeli pun plijen u sva tri susreta te su praktički osigurali prolazak u daljnji krug natjecanja.

Sutjeska iz Nikšića svladala je kosovski Kastrioti s deset razlike i uzvrat će biti samo formalnost. Majić je bio najefikasniji kod pobjednika s deset zgoditaka dok je na drugoj strani Trajkovski postigao jedan manje. Najuvjerljiviji su bili rukometaši s Farskih Otoka, ciparska Latsia izgubila je s čak trinaest razlike na domaćem terenu. Na poluvremenu je bilo 10:12 za Neistin koji se očito razigrao u drugom dijelu. Abrahamsen i Thomassen vodili su svoju momčad to velike prednosti dok su kod poražene ekipe najbolja bila braća Hadjiefrem.

Kišu golova vidjeli su gledatelji u Luksemburgu. Domaći Dudelange je izgubio 30:38 od belgijskog predstavnika Initije Hasselt. Gosti su vodili cijelu utakmicu te pokazali svoju kvalitetu. Uzvrati se igraju 10. i 11. rujna. Dva susreta između Olimpusa i Limburg Lionsa bit će odigrana iste dane. Prva utakmica u subotu, druga u nedjelju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!