Nogomet

Villas-Boas: "Ponosan sam na braniče"

Josip Tolić • srijeda, 14.09.2011.
Villas-Boas: "Ponosan sam na braniče"
Foto: Kristijan Komarica

Chelsea je lijepom predstavom na startu Lige prvaka svladao Bayer Leverkusen, a trener Londončana bio je posebno zadovoljan igrom posljednje linije.

Trener Bluesa Andre Villas-Boas nije bio iznenađen golom obrambenog igrača Davida Luiza: "Nije prvi put ove sezone da ste vidjeli naše braniče kako probijaju strane vodeći loptu. To je nešto na što sam ponosan, sva četvorica imaju sjajne tehničke mogućnosti."

Fernando Torres proslavio se s dvije asistencije, no možda je u akciji za drugi gol i sam mogao poentirati te poboljšati statistiku koja kaže - jedan gol u 23 nastupa: "Imao je igrača u sredini i donio je pravu odluku kada se našao u toj situaciji."

Chelsea je u srazu s Nijemcima bio bez Terryja i Lamparda koji su se čuvali za ogled s Manchester Unitedom za vikend, a Didier Drogba nije bio fizički spreman: "Moram donijeti odluku. Imamo još nekoliko dana za trening, ima priliku s ostalom četvoricom na toj poziciji. Vidjet ćemo."

Mediji su nagađali o svađi između njega i Torresa jer je Španjolac jednom prilikom izjavio kako ga smetaju stariji igrači u momčadi jer igraju jako sporo. Villas-Boas kaže da je prepirka riješena: "Riješen je problem. Porazgovarali smo o tome i situacija je riješena. Vidjeli ste njegov nastup večeras, bio je dobar, jednako kao i cijele momčadi. Nadam se da se ovakve stvari više neće događati", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.09.2011. u 12:14
    dobra partija torresa steta sto nije zabio gol mozda bi mu podigo sammopuzdanje pred manchester
    Obrisan korisnik