Nogomet

Carvalho: "Ronaldo zaslužuje zaštitu"

Mario Glasnović • petak, 16.09.2011.
Carvalho: "Ronaldo zaslužuje zaštitu"
Foto: Davor Sajko

Realovi igrači nisu krili nezadovoljstvo suđenjem u utakmici s Dinamom. Stoper Kraljevskog kluba Ricardo Carvalho također se osvrnuo na suđenje, Portugalac smatra da Cristiano Ronaldo nije dovoljno zaštićen.

Nastavlja se negodovanje Realovih igrača na suđenje u utakmici Lige prvaka. Prema mišljenju velikog broja igrača norveški sudac Svein Moen oštetio je madridski klub u nekoliko situacija. Ricardo Carvalho pridružio se svojim suigračima.

"Marcelo je isključen, Cristiano Ronaldo je primio previše udaraca i zbog toga osjećamo da suđenje nije bilo pravedno. Sudac je propustio nekoliko stvari", izjavio je iskusni portugalski stoper.

Carvalho se također osvrnuo na nezaštićenost Cristiana Ronalda koji je nakon dvoboja s Jerkom Lekom zaradio ozljedu zbog koje je propustio trening Reala. "Start na njegov gležanj je pogrešan i prirodno je da se Ronaldo zbog toga ljuti. Sjajan igrač poput njega zaslužuje više zaštite", stao je Carvalho u obranu svog sunarodnjaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.09.2011. u 00:02
    Ronaldo zaslužuje balerinke!!!
    Obrisan korisnik
  • Rocky9323.09.2011. u 19:07
    Kakva zaštita?Zašto bi neki igrači bili u očima sudaca drugačiji od drugih?
    Rocky93
  • The Phantom19.09.2011. u 21:48
    Pa nisu kurtoni skupi, a ionako je on bogat
    The Phantom
  • AAAAAAA19.09.2011. u 21:46
    Zašto bi on dobia zaštitu? Jer ima problema sa ravnotežon pa često pada? Dinamo zaslužuje zaštitu a ne klasa poput Ronalda...
    AAAAAAA
  • Obrisan korisnik17.09.2011. u 12:12
    za utakmicu u madridu molim igrače dinama da se ne približavaju ronaldu več da mu ljubazno pokažu put prema svojem golu i molim da neko objasni kelavi da se lopte upučene od ronalda NESMIJU DIRATI NI U KOJEM SLUČAJU
    Obrisan korisnik