Nogomet

Modrić: "Stalno razmišljam o Grčkoj"

Ante Dubravac • srijeda, 21.09.2011.
Modrić: "Stalno razmišljam o Grčkoj"
Foto: Ivan Lacković

Prekrasan pogodak Luke Modrića protiv Liverpoola i uvrštavanje u najbolju momčad petog kola engleske Premier lige sigurno su dobre vijesti za izbornika Bilića uoči gostovanja u Grčkoj.

Nakon što je završio prijelazni rok, a time i trakavica oko eventualnog odlaska Luke Modrića iz Tottenhama naš reprezentativac se polako vraća u pravu formu.

"Hvala Bogu počeo sam zabijati golove jer to mi je jedino nedostajalo u mojoj igri," izjavio je Modrić za rdv.ba i dodao: "Pogodak protiv Izraela mi je dao veliko samopouzdanje nakon svega što sam prošao u zadnja dva mjeseca. Pisalo se puno neistina i stvarno mi je bilo teško."

Hrvatska uoči gostovanja u Grčkoj ima jedan bod više pa bi nam i neriješen rezultat odgovarao, ali Luka vjeruje u osvajanje tri boda: "Mi ćemo pokušati ostvariti pobjedu i sve riješiti u tom okršaju. Moram priznati da mi je ta utakmica cijelo vrijeme pred očima i stalno razmišljam o njoj. Znam koliko taj dvoboj znači svima nama, ali i svim Hrvatima."

Za kraj se Modrić osvrnuo i na nastupe Dinama u Ligi prvaka: "Dinamo je protiv Real Madrida odigrao jako dobro i šteta što su izgubili. Dinamo ima odličnu momčad, dobro su posloženi i ja vjerujem da mogu u najmanju ruku osvojiti treće mjesto u skupini," zaključio je.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.09.2011. u 22:13
    modric je najskuplji i najkvalitetniji nas nogometas, vrijeme je da postane voda reprezentacije onako kako je to bio u dinamu i mogle bi nam cvjetati ruze, kao sto rekoh vec mogao bi on biti i zamjenik kapetana
    Obrisan korisnik