Nogomet

Sammir: "Iskupit ću se u Lyonu"

Borna Rupnik • utorak, 27.09.2011.
Sammir: "Iskupit ću se u Lyonu"
Foto: Kristijan Komarica

Nakon maksimirskog dvoboja s Real Madridom, Dinamu u Ligi prvaka slijedi gostovanje u Lyonu. U kojem će trebati i raspoloženog Sammira, slaže se i sam Dinamov Brazilac...

Uz brojne odlične nastupe igrača Dinama protiv Kraljevskog kluba, Sammiru njegova želja u dvoboju sa španjolskim doprvakom nije u potpunosti prolazila. Stoga je vezni igrač zagrebačke momčadi odlučan nadoknaditi propušteno već na Gerlandu.

"Priznajem da to nisam bio pravi ja protiv Reala. Da sam bio na svojoj uobičajenoj razini, možda bismo ostali neporaženi. Još mi je uvijek žao i vjerujem da ću se iskupiti u Lyonu. Bit ću bolji, premda je Lyon velika momčad", najavio je Sammir.

Smatra da će na francuskom tlu imati više prilika za svoje poteze: "Realova je obrana ipak bolja od Lyonove. Osjećam se bolje uoči ove utakmice i osjećam da ću odigrati dobro. I to ne samo ja, nego cijela momčad".

"Protiv Real Madrida su moji suigrači bili izvrsni i uvjeren sam da možemo takvu predstavu ponoviti u Lyonu. Mislim da možemo do boda, premda ćemo igrati na pobjedu", kaže Sammir za AFP.

Utakmica Lyona i Dinama, u sklopu drugog kola Lige prvaka, igra se u 20:45. Istovremeno će snage u Madridu odmjeriti Real i nizozemski Ajax.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.09.2011. u 20:36
    Ajmo Sammire, daj sve od sebe!!!
    Obrisan korisnik