Nogomet

Beqiraj: "Znali smo da možemo"

Borna Rupnik • subota, 08.10.2011.
Beqiraj: "Znali smo da možemo"
Foto: EPA

Crnogorska nogometna reprezentacija u posljednjim je minutama izborila bod protiv Engleza, a ujedno je i osigurala najmanje drugo mjesto u skupini. Među zadovoljnima je tako i Dinamov napadač Fatos Beqiraj...

Fatos Beqiraj, član momčadi hrvatskog prvaka, počeo je kvalifikacijsku utakmicu protiv Engleza u udarnoj postavi Crne Gore, te odigrao 64 minute. Crnogorci su nakon zaostatka 0:2 naposljetku ipak osvojili jedan bod.

"Kada smo preuzeli igru i ritam utakmice u svoje ruke, sve je završilo kako smo priželjkivali", rekao je Dinamov napadač, koji vjeruje da je njegova momčad mogla i više.

"Na početku utakmice smo možda i malo previše respektirali Engleze", kaže, "ali znali smo da možemo završiti utakmicu u skladu sa svojim željama. U Švicarskoj ćemo sada biti rasterećeni, a zasluženo idemo u dodatne kvalifikacije".

Svoj je dojam ponudio i kapetan crnogorske reprezentacije, Mirko Vučinić, član talijanskog Juventusa. "Svi smo sretni, kao i naši navijači koji su nas pjesmom bodrili od prve do zadnje minute. Na pravi smo način iskoristili njihovu podršku", prenose Vijesti njegove riječi.

Strijelac izjednačujućeg pogotka bio je Andrija Delibašić, koji je gol posvetio obitelji: "Fenomenalan je osjećaj. Igramo tek druge kvalifikacije u svojoj povijesti i već smo u doigravanju. Zadovoljstvo je završiti utakmicu uspjehom".

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.10.2011. u 21:28
    Ma Bećo majstor
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.10.2011. u 19:23
    bećo asistent, bravo!
    Obrisan korisnik